Hamid Shah hjem

 

 

Det voldsomme uheld under opvarmningskampen til VM kval. turneringen i Dubai mod USA, hvor Hamid Shah under markhalvlegen fik en pludselig springende bold på tænderne og mistede en tand og fik brud på kæbebenet, medførte i dag, at den danske landsholdsledelse i samråd med de lokale læger besluttede, at det ikke ville være forsvarligt at Hamid Shah fortsætter i turneringen.

 

Hamid Shah tv, som erstattes af Zameer Khan

 

Pitchen på Sharjah Cricket Stadium, der har rummet flest ODI’s og dermed i Guinness rekordbog.

En pitch der ikke overlader meget til, hverken spinnere eller seamkastere. Lavt opspring. 2 paced wicket. Nærmest umuligt og spinne bolden. Det samme gælder de andre pitche der er spillet på i Dubai.

 

 

Hamid Shah tager nu et fly hjem til Danmark for at blive behandlet under hjemlige forhold. Holdet består dog fortsat af 14 mand , idet Danmark ingen problemer havde med og få dispensation fra ICC til at lade Shah erstatte med Svanholms Zameer Khan, der i forvejen er i Dubai som supporter.

 

Dagens kamp mod Afghanistan viste forskellen på et professionelt trænet hold og en flok, der lige er kommet ud af den danske vinter. Den indledende afghanske score på 173/5 var formentlig ikke meget større end hvad de øvrige hold fra den nedre region vil komme ud for.

Til gengæld var det danske gærdespil om end endnu værre end dagen forinden mod Nepal.

 

Mens afghanerne nød at slå de danske spinnere til 6, nød de afghanske spinnere at lege kispus med danskerne.

 

Det var en række pinlige elementære fejl man så fra danskerne. Selvfølgelig under påvirkning af situationens håbløshed.

Michael Pedersen rewersesweeper for 2. gang i 3 kampe og fanges denne gang ben for

 

Hvad stiller man op når det hurtigt viser sig at man ikke han en kinamands chance for at nå modstandernes score. Prøver man alligevel at hamre lidt grænseslag ud eller nøjes man med at prikke lidt enere rundt omkring.

 

Den eneste danske gærdespiller der ville have en chance for en stor score mod spillere af Afghanistans kaliber, Frederik Klokker mistimede tidligt et pullshot, hvor bolden vel egentlig var til det og blev grebet ud. Så var det en lang og sommetider pinlig procession at se de danske gærdespillere vandre ind og ud.

 

Da Kamran Mahmood havde set de andre længe nok smide deres gærder væk , besluttede han at batte tiden ud og blev dagens topscore med 25 not out ud af 83/9.

 

Der var et par hæderlige kasteresultater i Sair Anjum og Bobby Chawla , som fik 2 gærder hver.

 

6’ere er jo ikke nemme at standse for en markspiller og der var 8 af slagsen, det kan man dårligt bebrejde dem. Og markspillet skal egentlig på ingen måde bebrejdes. Det forekom kompetent og uden missere på nær muligvis en enkelt svær chance.

 

Fredag gælder det Holland, som vil være en ligeså svær modstander som Afghanistan, men hvor håber man dog på lidt gærdespil.

SN