Shansetha Thanikithasan Bowlede tæt

Shansetha Thanikithasan
Bowlede tæt

Spillede en tæt kamp på en langhåret bane

 

Trænerne Rasmus Kofod og Peter Østergaard havde på forhånd talt om favoritværdigheden til Jersey, ved dette uofficielle ICC. Div.2 EM i Berlin. Denne spådom viste sig også at være rigtig, i hver til fælde i denne første kamp mod det danske kvindelandshold, som tabte forholdsvis knebent.

Rapporterne fra banerne i Berlin fortæller om meget langhåret græs, som var meget svært at score grænseslag på. Danmark battede først og scorede 86 points på de tilladte 20 overs med Line Østergaard som topscorer med 21. Vi mistede 4 gærder, og træner Rasmus Kofod fortæller at scoren som ikke var så dårlig, når man tager den meget tunge bane i betragtning.

Jersey måtte da også helt hen i næstsidst over for at passere den danske score, men mistede kun to gærder (87 for 2) i over nummer 19. Det var Anne Østergaard der tog 1 gærde for 24, det andet gærde var en løbet ud.

Om formiddagen havde Jersey vundet klart over Belgien.

I morgen spiller de danske kvinder mod Frankrig om formiddagen og Gibraltar om eftermiddagen. Begge kampe som skal vindes, hvis de danske kvinder vil tale med i toppen af turneringen.

”Jeg er rimelig tilfreds med den danske indsats i dag, og jeg forventer at vi besejrer både Frankrig og Gibraltar i morgen” udtaler træner Rasmus Kofod.

Jørgen Jønsson