De to bedste rækker bød bemærkelsesværdigt nok kun på en kamp denne lørdag, nemlig Ishøjs hjemmekamp mod Albertlund mens jyderne boltrede sig med twenty/twenty
Banen var uhyggeligt tung. Alt for langhåret og så tilmed våd i de første timer.
Albertslunds 179 var derfor meget mere værd end det lød. De viste sig dog at være rigeligt, selvom Ishøj havde lidt tørrere baneforhold. Hjemmeholdet var ude for 139.
Skaden i Ishøjs halvleg blev gjort i begyndelsen, hvor Mohammad Atif lavede et stort hul blandt de første. Hans aflevering har gennem årene give anledning til stor diskussion, især når han kaster med den nye bold. Tvivlen har dog næsten aldrig bredt sig til dommerne. Det synes som om, at de har besluttet, at når Atif nu har kastet så længe med den krog-arm, så er der ingen grund til at se efter om den ind i mellem bliver strukket ud. Ishøjs formand Asmat Ullah var dog ikke et øjeblik i tvivl om, at hans første gærdespillere kom ud på ikke korrekt afleverede bolde. Det skal dog siges, at mens deres korrespondent var til stede, slyngede Atif bolden uden at der var bevægelse i albueleddet, men på det tidspunkt var han nu heller ikke farlig.
Ishøjs pitch var som sædvanlig langsom. Klubben er i gang med kommunen for at få en kunstgræspitch – og kunne hele pitchområdet lægges om, ville det glæde mange.
Der er nu realistisk set kun to hold tilbage i 1. division, der kan komme på tale til oprykningen, nemlig vinderne her og Skanderborg, så de to indbyrdes kampe mellem dem bliver afgørende.

I Herning mødtes Horsens, Herning og Skanderborg til en runde af Maaza’s Twenty/twenty turneringen. Esbjerg havde meldt afbud og der var mange i Herning der ikke kunne forstå at Esbjerg ikke kunne stille et hold når der er pause i turneringen. Skanderborg stillede med unge spillere mens Herning lignede sig selv. Horsens kunne ikke stille noget op mod Herning der scorede over 200 i deres 20 overs og heller ej mod Skanderborg hvor Horsens spillerne ikke havde tålmodighed nok med de store slag.


Peer Jensen er nu også god til appeller som er virkningsløse…….

Dagens finale var mellem Herning og Skanderborg. Skanderborgs halvleg var domineret af Morten Hedegaard der mere end én gang sendte bolden ud af banen. Dagens kampe betød at afslutningen blev sent og mindst