Aftab Ahmed i rollen som træner for landsholdet

Aftab Ahmed i rollen som træner for landsholdet. Her med hans kommende klubkammerat den tidligere svanholm-spiller Hamid Shah


 

Aftab Ahmed spillende træner i KB, der også har fået tilgang af de to Shah -brødre, Hamid og Zishan Shah fra Svanholm

Hvad man troede utænkeligt er sket. Lederen og spilleren Aftab Ahmed, der nærmest har været synonym med Nørrebro i et lille kvart århundrede, forlader Nørrebro for at blive spillende træner i KB.

Aftab har udover at have været en af DCF`s bedste gærdespillere gennem tiderne gennemgået alle DCF`s træneruddannelser, bistået DCF med diverse træneropgaver for landsholdet. Det har KB fået øje på og har tilbudt ham en kontrakt. Aftab kan vel også føle trang til lidt luftforandring og nye udfordringer. Selvom hans kammerater i Nørrebro er kede af at han ikke der længere er hos dem, kan de godt forstå ham og sender ham af sted med gode ønsker.

Samtidig er Nørrebro rykket ned og er indstillet på en foryngelseskur, hvor de unge får større roller. Foreløbigt har de muligheder tiltrukket Svanholms Imran Ahmed, men der siges at være andre på vej.

Selvom det føles som Aftab har været i Nørrebro altid har han dog en fortid på AB`s bedste hold og i KB`s ungdomsafdeling.

KB har derudover fået tilgang af de to brødre Shah, ex- landsholdsspiller Zishan og nuværende landsholdsspiller Hamid Shah fra Svanholm og muligvis er flere på vej, så KB kan få et meget stærkt hold til sommer.

SN