I dag må jeg undskylde for jeg i sidste havde skrevet at det var Lejf Slepsagers sidste kamp. Det var det ikke. Hans sidste kamp bliver Hernings kamp mod Husum den 6. september. I dag var han også med og virkede kun som en kaster, der var med i Glostrups kollaps.

Glostrups halvleg må betegnes som en kollaps. For det meste var det selvforskyldt, da mindst 4 mand blev kastet ud ved at slå på tværs af bolden på en fugtig pitch. To Glostrup spillere var aldeles utilfreds med deres domme og venter spændt på video. Det hele startede med at Bashir slog bolden i hænderne på Morten Hedegaard med kun 3 på tavlen. Shezad Ahmed blev dømt ud på et bat and pad greb, som han påstod han ikke ramte. Så kom spinnerne på efter en regnvejrs pause og så begyndte kollapsen for alvor, hvor Lejf Slepsager tog 3 for 7 på 8 over mens Morten Hedegaard tog 3 for 15 på sine 8 overs. Kampen var på forhånd reduceret til 40 overs. Med 8 gærder nede for 34 så troede undertegnede på at vi kom tidligt hjem, men Glostrups hale bed fra sig og hævede totalen til 69 før Glen Larsen blev kastet ud i den 34 over.

Herning åbnede som de gjorde i sidste uge med Damgaard Jørgensen og Glen Hedevang. De to unge kom under et voldsomt pres fra Glostrups side. Glostrup brugte den psykologiske metode ved at være højlydt og appellerede på alt samt  spin fra begge ender. Det gav pote. Begge åbnere var væk med 11 på tavlen og Premacandren blev hurtigt stokket ude. De mange appeller og utilfredshed med benfor gav et advarsel fra dommerne til Glostrup. Husk en indberetning betyder fremover ingen referat herfra. Det regnede igen og det var måske medvirkende til at det blev nemmere for Herning. Troels Thøgersen skabte luft ved at straffe 2 dårlige bolde i samme over fra Martin R-Jensen og Lars Hedegaard havde ingen problemer. Begge sørgede for at Herning ikke mistede flere gærder inden sejren var hjemme. Troels endte på 34 not out og Lars 23 not out.

Svanholm leverede en markindsats mod Husum, der langtfra var et tophold værdigt. Ingen glød eller intensitet samt en ekstrakonto på 52, hvor de 41 var udenom. Bare det at kaste på den venstrehånds Jannik Wiese, der  agerede med 13 på 71 bolde, oversteg adskillige af svanholm-kasternes formåen. De evnede simpelt hen ikke at skifte linie.

Så Husum lavede 164 for 4 gærder takket være en god halvleg fra Lars Flemming Boldt med 62, adskillige drops  og så alle ekstraerne. Uden ”papa ” Amjad Khan til at sparke de unge svanholmere et eller andet sted på kropppen luller de ganske simpelt hen i en døs og kører igennem som om det var en pligt. ”They went through the motions”, siger man vistnok på engelsk, når countyholdene bare spiller, fordi de er betalt for at gøre det.

De to åbnere Zishan Shah (65 not out) og Zameer Khan (53) glædede sig formentlig over, at de kunne fremvise deres repertoire uden altfor meget pres fra modstanderne. Zameer Khan gik som Husum eneste offer ved totalen 110 og Taha Ahmed (25 not out) battede sejren hjem sammen med Zishan Shah og Svanholm passerede på 26 overe.

1.       division

Skanderborgs 2. hold kunne takke Thomas Dam (42) for at der blev en hæderlig halvleg på 145 ud af det på Svanholms bane II mod det stedlige 2. hold. Den genopstandne venstrehåndskaster Zahid Shah 4/16 for Svanholm.  Han er  tredje og ældste bror i Shah- dynastiet, der byder på Zishan og Hamid på Svanholms førstehold samt en lillebror, der spiller i KB.

Skanderborg-spillerne stiftede et ubehageligt bekendtskab med James Moniz, der optræder ind i mellem når solen står højt på himlen. Han var for ikke så mange år siden Danmarks ældste debutant på landsholdet og hærger nu mest i old boys rækkerne, men slår stadig bolden forfærdeligt hårdt. Han lavede 51, da Svanholm passerede  på 20 overe.

.

HERGLS01

Glostrup begyndte farligt med et sindssygt løb

 

HERGLS02

B Shah* c M Hedegaard b N Damgaard Jørgensen

 

HERGLS04

M Malik 4

 

HERGLS06

S Ahmed+ c S Nielsen b N Damgaard Jørgensen – Gærdespilleren var overbevist at han ikke ramte bolden – dommeren mente anderledes.

 

HERGLS08

J Khan 4

 

HERGLS10

J Khan c L Hedegaard b J Larsen

 

HERGLS13

M Malik 4

 

HERGLS15

R Koefoed lbw b M Hedegaard – Rasmus var heller ikke tilfreds – “jeg bruger størrelse 47 og de stod uden for legpinden ved opstillingen”

 

HERGLS18

A Malik b M Hedegaard

 

HERGLS20

M Reimann-Jensen b L Slebsager

 

HERGLS21

“Der røg mit 4 gærde” tænkte Lejf

 

HERGLS22

A Ahemdzai slog kontra i de sidste gærdestande

 

HERGLS24

I Ahmed b L Slebsager

 

HERGLS25

Stor appel på denne mod Glen Larson, der slap

 

HERGLS27

A Ahemdzai 6

 

HERGLS29

I Ahmed 6

 

HERGLS31

Glen Larson b I Saumy

 

HERGLS32

Glostrup lagde pres fra starten

 

HERGLS33

En chance går tabt

 

HERGLS34

En af 3 regnvejrspauser

 

HERGLS35

Gennembrud for Glostrup – G Hedevang b J Khan

 

HERGLS36

N Damgaard Jørgensen 4

 

HERGLS38

L Premachandren st S Ahmed b M Malik

 

HERGLS39

N Damgaard Jørgensen b M Malik

 

HERGLS40

Mange appeller fra Glostrup

 

HERGLS41

Løbet ud chance

 

HERGLS42

Lars Hedegaard 6

 

HERGLS43

Troels Thøgersen 6

 

HERGLS44

Glen viser Hernings bedste værktøj – en motoriseret blæser, der blæser vandet væk fra pitchen. Alle klubber med kunstpitch burde have sådan en.

 

HERGLS45

Lars Hedegaard 6

 

HERGLS47

Bash viser dages bedste appel uden succes

 

HERGLS48

Sejrsslaget fra Lars Hedegaard.

 

sv-husum og skborg II 001

Lars Flemming Boldt og Jørg Kruger in action mod Svanholm

 

sv-husum og skborg II 021

Fra Svanholms førstegærdestand mellem Zameer Khan (får bold ) og Zishan Shah

 

sv-husum og skborg II 023

Husums Junaid Nagra var så begejsret for at se fotografen, så vi bør kvittere med at bringe hans kontrafej

 

sv-husum og skborg II 025-001

James Moniz , Svanholm II ville vist gerne have lavet en sekser

 

sv-husum og skborg II 026

……Men den endte i hænderne på Skanderborg IIs Sayed