De nyoprykkede jyder vandt igen, ellers gevinster til Skanderborg og Svanholm og Klokkers fjerde century

 

Koldings cricketformand Peder Pedersen er ifølge hans eget udsagn blevet 20 år ældre de sidste to weekender. Sådan indvirker det på hans system, når klubbens nyoprykkede 1. hold er ude i ”cliffhængere”.

Ligesom sidste lørdag hjemme mod Svanholm var det klubbens to absolut sidste gærdespillere, der måtte rage kastanjerne ud af ilden for holdet.

Det lykkedes hjemmeholdet Glostrup at komme ud for indledende 85. Martin Jensen og Steffen Langgård de eneste tocifrede med 26 og 14. Når Bashir Shah og Aftab Ahmed tilsammen overlever 14 bolde og producerer et point tilsammen, så er det svært for Glostrup, der stillede op uden den børnepassende Peter Poulsen. Koldings Christo Botma kan prale af, at han tog Glostrups tre første for i alt 14 points, mens N. Nanadrajog snuppede Glostrups bløde midte (4/20).

DSC_0184

DSC_0185 DSC_0189 DSC_0190

Øverst Martin Pedersen grebet bag gærdet på Basit Shah i to faser, derefter Stefan Langholz slårpå tværs på Aftab Ahmed og bliver glimrende “baglæns” grebet af A.Malik

Men det blev ingen ”walk in the park” for Kolding at passere. 1. gærdet skiltes først ved 31, niende gærdet gik ved 79. Sidste gærdet Nanandrajog og Mathew Fentern overvintrede halvanden over på Glostrups total (84), førend Fentern lavede den vindende ener. Bashir Shah kastede periodevis nærmest guddommeligt og havde koldingfolkene i alle besværligheder (3/16 på 10 overe). Senere kom Glenn Larsen (3/28 på små 9 overe) og Martin Jensen (1/11 på 8 overe til) og havde det ikke været for en skidt åbningsover fra Larsen, kunne de meget nemt have skaffet gevinsten. Kolding slap af sted med at vinde med en topscorer i Søren Olsen med beskedne 19. Mr. Ekstra næstbedst med 18.

DSC_0128

Slebsager var overalt under Svanholm-Herning. Her han Zameer Khan ud på egen kastning.

På Svanholm Park var Hernings 48 årige Lejf Slebsager igen ved at skabe vidundere for klubben. Mod et ”workmanslignende ”svanholm-kasteangreb uden den skadede Basit Shah var hjemmeholdets 201 en nødvendighed mod Hernings veteraner, hvis der skulle blive gevinst. Alligevel så de ikke ud til at være nok, da Slebsager foldede sig ud som tiende gærde sammen med den skadede Mahandrajah, der måtte batte med en løber.

DSC_0168

Lejf Slebsager får medhold af dommer Bjarne K. Jensen i en ben for appel mod Waqasali Yasin

Herning var langt bagud i scoringstempo, da de to kom sammen ved 135 for 9 efter 39 overe. Alligevel manglede Herning kun 22 points med 4 overe igen med en Slebsager helt ovenpå og Svanholm rådvilde.

Men Svanholms matchwinner i marken Saad Ahmed (6 gærder for 25) snuppede Slebsager på grænsen til sidst, da Herning endte med 188. Slebsager lavede 46 på 52 bolde og fik bistand af den noget langsomt battende åbner Theo Cupido (23 på 52 bolde) og Lars Hedegård (22). Svanholm fieldede godt og holdt alle chancer også de svære.

DSC_0130

Hernings keeper Theo Cupido har stokket Svanholms Saad Ahmed ud

Ved gærdet havde Svanholm fået Zameer Khan (39) hjem fra sit englandseventyr og han fik god bistand af Hassan Rashid (37) og Mads Henriksen (31). Længere nede i gærdesiden debuterede den sidste fra toppen af Nørrebros hold fra sidste år, Rashid Ali, hvis 24 på legsiden var vigtige. Nørrebros top fra i fjor er nu spredt med brødrene Hafeez i Ishøj, Aftab Ahmed i KB og nu kom Rashid ud af vinterhiet hos Svanholm.

Og Slebsager var selvf’ølgelig også manden med bolden hos Herning (4/36).

Spændning var der intet af i kampen mellem Skanderborg og Esbjerg. Det eneste der blev interessant var om Frederik Klokker ville nå sit century nr. 4. Det gjorde han og blev derefter løbet ud på en besynderlig måde (se billede). Skanderborg gik til gærdet først og mistede det første gærde først ved 65. Frederiks halvleg blev krumtappen for Skanderborg men han fik god støtte af Michael Pedersen, Carsten Pedersen og Mahmood brøderne. Det gik stærk til sidst men 266 blev det til.

Esbjeg fik ikke nogen god start da Chris Rasmussen fjernede de tre første med 20 på tavlen. Allerede nu var skriften på væggen og Esbjergs scoringshastighed faldt til under Test-match niveau. Det var klart ingen incitament for Esbjerg at score points. Først da den skadede Craig White kom ind kom der noget pondus med et par seksere. Skanderborg havde ingen problemer med at feje Esbjerg til side selv om man manglede 2 af skruekasterne der læste til eksamen.

  1. division

Odense har det med at være helt oppe eller helt nede. Dagens hjemmekamp mod Albertslund må nok henføres til den sidste kategori. Det var såmænd ikke fordi Albertslund, der som sædvanlig ikke kunne udnytte alle overne, imponerede på den lille bane i Odense med 160 (M. Shakeel 34), men det gjorde Odense så sandelig heller ikke, da holdet var ude for 71.

 

Skanderborgs Anders Bülow åbnede scoringen med en 6'er

Skanderborgs Anders Bülow åbnede scoringen med en 6’er

 

Jakob Rubin som slowbowler

Jakob Rubin som slowbowler

 

Skanderborgs første gærde faldt ved 65 da Jakob Rubin snød Anders Bülow....kastet

Skanderborgs første gærde faldt ved 65 da Jakob Rubin snød Anders Bülow….kastet

 

Tæt på for Frederik Klokker.........

Tæt på for Frederik Klokker………

 

Michael Pedersen.....4

Michael Pedersen…..4

 

Endnu et grænseslag til Frederik Klokker

Endnu et grænseslag til Frederik Klokker

 

Carsten Pedersen slipper med skrækken denne gang....

Carsten Pedersen slipper med skrækken denne gang….

 

Jamal havde chancen at løbe Carsten Pedersen ud men han kunne ikke vælte gærdet........

Jamal havde chancen at løbe Carsten Pedersen ud men han kunne ikke vælte gærdet……..

 

Frederik Klokker slår til 4 og sit 4. century i år

Frederik Klokker slår til 4 og sit 4. century i år

 

Century........

Century……..

 

Et besynderligt måde at komme ud på......Carstens slag ruller op ad pitchen og begge tænkte på at løbe en hurtig ener men bolden blev rørt af kasteren og væltede gærdet og Frederik Klokker var ikke nået tilbage. Det hele skete i slow motion.........

Et besynderligt måde at komme ud på……Carstens slag ruller op ad pitchen og begge tænkte på at løbe en hurtig ener men bolden blev rørt af kasteren og væltede gærdet og Frederik Klokker var ikke nået tilbage. Det hele skete i slow motion………

 

Jakob Rubin slår Mogens Kristiansen til 6

Jakob Rubin slår Morten Kristensen til 6

 

Kamran Mahmood falder i jagten på hurtige points........

Kamran Mahmood falder i jagten på hurtige points……..

 

Endelig blev Carsten Pedersen grebet ud........

Endelig blev Carsten Pedersen grebet ud……..

 

Det var tæt på at Chris Phillips fik et gærde......

Det var tæt på at Chris Phillips fik et gærde……

 

Krølle kom til kort på Chris Rasmussens kastning

Krølle kom til kort på Chris Rasmussens kastning

 

Jamals tredje bold blev kantet til keeperen....

Jamals tredje bold blev kantet til keeperen….

 

Anders Bülow

Anders Bülow

 

Jakob Rubin slår Mogens Kristiansen til 6

Jakob Rubin slår Morten Kristensen til 6

 

...men Morten får hævn og kaster Rubin ud.

…men Morten får hævn og kaster Rubin ud.

 

Andrew Kerr blev godt nuppet af Kamran på sin egen kastning

Andrew Kerr blev godt nuppet af Kamran på sin egen kastning

 

Craig White gik til angreb......

Craig White gik til angreb……

 

Peter Banke fik også en sekser på kontoen............

Peter Banke fik også en sekser på kontoen…………

 

men Banke blev dagens eneste ben for..........

men Banke blev dagens eneste ben for……….

 

D Klitgaard	c L Thorsen	b K Mahmood

D Klitgaard c L Thorsen b K Mahmood

 

C Knight*	c K Mahmood	b M Pedersen

C Knight* c K Mahmood b M Pedersen

 

Slut.......Kenneth Rubin	c S Kirk	b K Mahmood

Slut…….Kenneth Rubin c S Kirk b K Mahmood