Mitchell-001

 

Mitchell Smith

Kolding har oprustet efter oprykningen til elitedivsionen – den fornemste placering i klubbens historie.

Nogen kunne måske nok befrygte, at den bemanding, der skaffede klubben en sejr I 1. divsion – uden den dominerende spillende træner Luke Bateman, der ikke kommer tilbage – ikke ville være konkurrencedygtig i en højere række.

Det er der ikke nogen grund til at befrygte nu.

Klubben har fået sin ”fortabte søn” Martin Pedersen tilbage fra etårsudlånet til Esbjerg. Derudover slog man til, da dansk-sydafrikaneren Christo Botma var med til en landsholdsfællestræning og bød sig til hos den klub, der kunne skaffe ham job og ophold, så han kunne bevare sit danske statsborgerskab.

-Der er chancer nok for dem, der vil arbejde , og det vil Christo. Det tog os ikke to dage at skaffe ham et job her i Danmark, fortæller Koldings grand old man Lars Peter Nielsen. Christo har også en træneruddannelse og kan give en hånd med hos os, men vi følte at vi har brug for en ældre træner end den ganske unge Christo og tog kontakt til Scot O Brian– Svanholms og Glostrups tidligere træner – om han kunne hjælpe. Det kunne han. Han anbefalede sin tidligere klubkammerat Mitchell Smith, 29, der spiller first gade i Central Coast turneringen – tæt på Sydney i Terrigal-Matcham Cricket Club, hvor han optræder som åbningsgærde og lejlighedsvis også som medium pace bowler.
Mitchel skal i samarbejde med vore egne trænerkapaciteter fungere som head coach for klubben – fra miniput til Elitedivision. Skolebesøg, hvor vi fortsætter vores bestræbelser på at få gjort spillet almindeligt kendt på 3-5 klassetrin, bliver en væsentlig del af hans arbejde, også sammen med vore egne kræfter.
Mitchel – fortsætter Lars Peter Nielsen -har spillet cricket siden han var 10 og har altid spillet på
et højt niveau, bl.a. udvalgte hold som 16/17 årig, ligesom han har spillet en enkelt sæson i England. Spillemæssigt vurderes niveauet i Terrigal-Matcham at ligge på Elitedivisionen iflg. Scott O’Brian, slutter Lars Peter Nielsen.
Mitchel er uddannet som level1 Cricket træner og har som skolelærer været ansvarlig for ungdomshold for både cricket og australsk fodbold. Man kan læse mere om hans meritter på www.tmcricket.com

SN