Koldings åbner Botma bliver dømt ben for på¨J.Khan

Koldings åbner Botma bliver dømt ben for på¨J.Khan

Vandt begge sine kampe på dobbeltturen i København

Kolding er efter weekendens to kampe og sejre i København, den jyske bejler til at kvalificere sig til oprykningskamp til elitedivisionen.

Der var vist ikke mange der troede at jyderne kunne få afviklet begge deres kampe i denne regnvåde weekend. Det var især vanskeligt at forestille sig, at Kolding og Albertslund om lørdagen, var i stand til at spille uden regnvejr. Hen på eftermiddaen var der dog lige tid til en 2 x 25 overs kamp. Det insisterede de på, selvom de alligevel kun var 20 overs om at komme ud. Sammelagt blev kampen afviklet på sammenlagt 39 overs.

Her en anden ben for appel på Martin Pedersen som Albertsluind dog ikke fik

Her en anden ben for appel på Martin Pedersen som Albertslund dog ikke fik

Albertslund, der lige som Nørrebro, har ry for at spille en gang ”Knald-cricket” brugte 20 overs til de 83 for alle, så det var nok mere fald en knald i denne kamp for Albertslund-gærdespillerne.

Topscorer var J. Khan med 26. Bedste Kolding-kaster var Steffen Langholz, der nok må betegnes som Koldings bedste spiller i denne weekend, han tog 3 gærder for 22 men blev dog overgået af BR. Madderi, det tog 3 gærder for kun 8 points.

Kolding brugte kun 18 overs til at overtrumfe Albertslund-scoren og mistede 2 gærder. Sejren kom til lyde på 8 stående gærder, topscorer var D. Conradie med 41 not out på 27 bolde, Steffen Langholz lavede 14 not out.

Her et stokket ud-forsøg af Albertslund

Og reaktionerne:marksppiller 1 knæler ned på pitchen og kan ikke tro sine øjne, kaster vender ryggen til, markspiller 3 sætter hænderne i siden, keeper sætter hænderne i siden og ryster på hovedet og markspiller 5 tager sig til hovedet. Dommer Jesper Jensen tæller bare videre

 

009

Det var ret intenst i starten af Koldings halvleg, hvor appelerne  haglede ned over dommene. Her forsøger Alberslunds keeper Mursal Butt sig forgæves med en stokning mod Martin Pedersen 

Kolding vandt lige så let deres anden kamp mod KB

KB-II vandt lodtrækningen og valgte at batte først, og holdet var hele 42 overs om at lave 105 for alle med P. Sharma som højst med 35 points. Igen var Steffen Langholz godt bowlende og tog 3 gærder for 28 på sine 10 overs.

 

Hvis brorskabet i Kolding mellem Martin og Minik Pedersen fungerer som et rigtigt broderskab, så var det i dag under mottoet ”hvis ikke storebror laver points, så gør jeg det”, og det beviste lillebror Minik  i dag, da storebror Martin gik med det samme for ben for. Minik blev stående halvlegen ud og gik not out som topscorer med 45, medens Steffen Langholz scorede 32. Kolding mistede 4 gærder for at lave de nødvendige 106 points.

Nu ligger Kolding sammen med Svanholms andet-hold i toppen i 1. division, med hver 12 points, så nu kan kolding lige så godt begynde at forberede sig til en opryknings kamp, hvis ellers klubben kan bevare det stabile spil i de sidste kampe.

Jørgen Jønsson