Fahat Shah viser stolt sin tildelte integrationspris

Fahat Shah viser stolt sin tildelte integrationspris

Farhat Shah fik prisen for sit opsøgende arbejde

Køgelederen Fahat Shah, som flere gange om ugen drager ud til nogle boligkomplekser i Køge for at undervise unge i cricket, har haft stor succes med dette foretagende.

Rart det også er blevet godt modtaget i Køge Kommune, som forleden tildelte Fahat Køge Kommunes integrationspris på 5.000 kr.

Fahat Shah har i kraft af sin venlige tilgang til unge mennesker skabt nogle gode kontakter hos en gruppe unge, både indvandrere og etniske danskere, der normalt er svære at få i tale.

Fahat er en type der kan bryde gennem til andre kulturer. Han underviser ugentlig i fire boligselskaber, og får rosende omtale for sit arbejde.

Fahat er også lykkedes med at få ”sluset” flere unge til Køge Kricket Klub, hvor de får indsigt i klubbens strategi og senere kommer til at spille med andre unge i klubben.

Fahat har i mange år brugt megen af sin tid i cricketklubben, hvor han har forstået at få de unge af anden etnisk herkomst til at føle sig godt tilpas i klubben, er nogle af de ord, som Køges grand old-man Preben Felt udtrykker det.

Stort tillykke til Fahat Shah og Køge Kricket Klub, som virkelig har vist, at det kan lade sig gøre, at få de unge til at spille cricket sammen, uanset om man er etnisk dansker eller unge indvandrere .

 

Jørgen Jønsson