DSC_0692

Åretes fastelavnsturnering for miniputter stod Glostrup traditionen tro for. 60 miniputter havde under løfte om tøndeslagning, fastelavnsboller og kakaomælk ladet sig lokke til Søændervangshallen og havde selvfølgeligt et par dejlige timer, selvom man ikke skal udelukke, at tøndeslagningen og efterfølgende “tønderundkørsel”  (se billedet ) var mindst lige så morsom.

DSC_0690

Vi fotograferede kattedronningerne og kattekongerne og som det ses havde Køge ud to ud af fire, der var bedst til den slags Fra venstre ses Donelle, Køge, Nikolai, Køge, Hasseb, AB og Faraz, Glostrup.

DSC_0686

Absolut mest dramatiske ansigtsudtryk under tøndeslagningen leverede en af Aftab-Ahmed trillingerne. Altså Aftab Ahmed fra KB og ex-Nørrebro.

DSC_0688

To tønder stod til rådighed for de 60 deltagere. Her er de igang med lederne Umair Butt, Albertslund, Søren Sørensen, Køge og Ole Roland som tilsysførende.

DSC_0683

Køge havde allerede noteret sig DCFs nye krav til optræden på en cricketbane, nemlig ens påklædning. Her har ex-landsholdsfastbowler Søren Sørensen kaldt sammen til taktikmøde.

DSC_0677

Rent faktisk blev der også spillet cricket. Her er den af deltagerne igang med det meget benyttede stød “en på toppen”

SN