Frederik Klokker nu også hollandsk mester

Frederik en træt men lykkelig hollandsk mester

At man ikke både kan blæse og have mel i munden, er Danmarks bedste cricketspiller Frederik Klokker måske et godt eksempel på.

Danmark spiller som bekendt i øjeblikket World Cricket-league division 4. ude i Malaysia, og det er gået så godt, efter sejre over USA, Tanzania og Malaysia, at hvis vi vinder i morgen over Nepal, og USA slår Singapore, rykker Danmark efter al sandsynlighed op i den internationale division 3.

Den afgørende kamp for Danmark bliver desværre spillet uden keeperen og bedste gærdespiller Frederik Klokker, der måtte tage hjem til Holland i går for at udfylde sin kontraktmæssige forpligtigelse at spille for sin klub Excelsior i den afgørende finalekamp i den hollandske Topklasse om det hollandske mesterskab. Selv om Frederik er noget af en supermand, rækker hans vinger ikke så langt og hurtigt, at han kan nå tilbage og spille den vigtige kamp mod Nepal i morgen.

Excelsior besejrede meget overbevisende Dosti fra Amsterdam med 103 points i dagens finale, og selv om det kun blev til 14 points til Frederik i denne kamp, har han haft en stor betydning for dette hollandske mesterskab, som den danske gærdestjerne er en meget stor andel i – har spillet med et så fornemt gennemsnit 43, 0 og har faktisk reddet sit hold 3 gange i den sidste måned i form af hans detaminerede gærdespil, når det kneb for holdet.

At Exselsior stod fast på, at få Frederik Klokker hjem til den sidste kamp, med motiveringen om, at han er uundværlig for holdet, og i værste fald således komme til at koste Danmark en oprykning i den internationale ICC-turnering ude i Malaysia, hvis vi taber til Nepal.

Stort tillykke til Frederik klokker, der trods mulige tømmermænd, nok vil stå tidlig op for at følge det danske hold med Chris Rawsons kommentarer.

 

Jørgen Jønsson