Glostrup-Skanderborg 026

Klokker i gang med at straffe det løse  

Frederik Klokkers kone var i lykkelige omstændigheder, da landsholdet skulle til Singapore. Det havde nær betydet, at Danmark havde været uden sin bedste gærdespiller. Han ville nødigt forlade sin hustru..

Nu nåede man et kompromis, så han lige netop spillede de kampe, der betød noget.

Nu er der kommet en dejlig datter ud af det og det fejrede Klokker med en velformet score på 92 på 78 bolde mod Glostrup i Solvangsparken i dagens eneste elitedivisionskamp.

Klokker åbningsmakker Carsten Pedersen (28) forlod partnerskabet med Klokker, da Skanderborg havde 78 i jagten på  Glostrups indledende 148. Da var kampen jo sådan set afgjort.

Skanderborg gav derefter klubbens hår- og skægfagre new zealandske træner  Richard Sherlock en chance i toppen af gærdeordenen.

Glostrup-Skanderborg 015

Der har ikke været meget brug for Richard Sherlock hos Skanderborg i år,så han har lært at få tiden til at gå i marken ved at – ja pille næse eller passe skægget

Glostrup-Skanderborg 029

Og da han så endelig kom til gærdet løftede han Bashir Shah i offsiden

 

Den missede han. Anders Bülov lavede 15 not out og Michael Pedersen var ved at gå to gange førend det lykkedes ham at blive kastet ud for 4. Imens det foregik straffede Klokker som en bøddel med en velsleben økse alt det løse stads, som Glostrup serverede for ham.

 Hvad der for andre kan være svært, nemlig nådesløst og chancefrit at straffe hver eneste løse bold, der serveres, er for Klokker en ren ekspeditionssag. Hvorfor skal man lave en chancebetonet sekser, når man sikkert  kan lave 15 firere

Skanderborg passerede for 4 gærder på 28 overe. Hverken markspil eller kastning hos Glostrup var mindeværdigt.  H. Khan med 2/34 og B. Shah med 2/38 tog de fire faldne gærder.

Forinden havde Glostrup lavet 148 på den lynhurtige bane. Ahmed brødrene havde ikke held med sig. Aftab løbet ud på et dikrete indstik i gærdet og Shezad blev utålmodig og løftede Skanderborgs legspinner Chr. Peck fremover, som flere af hans makkere. Åbneren Bashir Shah holdt sammen på toppen med 35 og man skulle helt ned til ottendegædet, veteranen Martin Reiman-Jensen (han hed bare Martin Jensen i de gode gamle dage) for at finde topscoreren med 37. Glostrup ude på 45 overe. Bedste kaster hos Skanderborg legspinner Chr. Peck med 4/28. Vel smider han en enkel løs en gang imellem (og det gør alle legspinnere og får ofte gærder på stadset) , men han leverer masser af gode bolde med skarp turn , længde og flight. Han bør ind i noget landsholdsarbejde, hvis han altså gider.

Søndag spiller Skanderborg uden Klokker, der  skal nusse den nyfødte, på Kløvermarken mod Nørrebro. Det bliver så første gang banen på Kløvermarken bruges i år. Det har taget al den tid, fordi pitchen blev hærværket (der blev grillet på den)  og Københavns Kommunes forsikring ville ikke dække. Nu er det altså lykkedes at finde pengene.

SN

  Glostrup-Skanderborg 012Glostrup-Skanderborg 011

 

Glostrups anfører Ramus Kofoed fik et usædvanligt endeligt. Nederst aner hverken Klokker eller Kofoed hvor bolden er og øverst sidder den i næverne på Carstn Pedersen leg. Kofoed fik altså – måske med bagsiden af battet –  Pecks fullflugter i offsiden manøvreret over til Carsten Pedersen -i sig selv en præstation.

Glostrup-Skanderborg 006

Peck misser en løbe ud mulighed

 Glostrup-Skanderborg 014

Skanderborgs appel påvirker ikke Jesper Jensen