Fotograf Nissen har for en gang skyld været for hurtig, da Zameer Khan blev stokket ud

Fotograf Nissen har for en gang skyld været for hurtig, da Zameer Khan blev stokket ud

Bundholdene Husum, Nørrebro og Herning har helt tabt pusten

Der har ikke været antydning af spænding i weekendens elitedivisions kampe. Efter lørdagens nemme sejr til Ishøj over Husum, fortsatte dominansen for de fire medalje-kæmpere, KB, AB, Svanholm og Ishøj, der alle nu har 12 points inden de sidste runder. Dog har Ishøj tabte en kamp mere end de tre andre hold.

På Svanholm Park vandt Nørrebro lodtrækningen og valgte fornuftigt nok at gå til gærdet. Nørrebro-holdet mistede jævnt hen i kampen gærder og nogen egentlig partnerchip blev der aldrig tale om.

Nørrebro holdt 37 overs og scorede 124 for alle med J. Taqeer og Rizwan Islam som topscorere med 18 og 17 points. Mads Henriksen tog 4 gærder for 34 medens Basit Javed og Hamid Shah hver tog 2 gærder for 8 og 29 points.

Denne score var en let sag for Svanholm at passere. Zameer Khan(66 på 42 bolde) som fik nogle nakkesmerter under kampen, skulle ikke på nogen måde udfordre skaden ved at slå på tværs, og det klædte ham gevaldigt, han spillede mange flotte off-drives, og var en stor nydelse at se på. Saif Ahmed scorede 33, medens Mads Henriksen og Hamid Shah sluttede Svanholms halvleg med 10 og 17 not out. Svanholm passerede på kun 14 overs og mistede 2 gærder.

Svanholms Saif Ahmed batter

Svanholms Saif Ahmed batter

I de to andre kampe vandt AB klart over Husum. Husum scorede 80 for alle på 30 overs med Renald Buss som den mest scorende med 25 points. Der var 27 ekstra og således 28 points tilbage til resten af Husums gærdeside. A. Ullah tog 4 gærder for 19 for AB.

Denne lave total overtrumfede AB på 34 overs med Naved Mugal som højst med 32 not out.

I den tredje kamp vandt KB en lige så klar sejr over et modløst Herninghold, der faktisk ikke kunne være bekendt at stille endnu engang med noget nær et reservehold, hvor de gamle veteraner virker som om, at de ikke mere er interesseret i at spille på udebane. Herning battede først og lavede 106 på 43 overs med I. Saumy som topscorer med 24 medens Lars Hedegaard scorede 22, her var der 24 ekstra, så i denne kamp var der kun 36 points til resten af Hernings gærdeside, som da også talte spillere, som ikke er kendte i elitedivisions-sammenhæng.

KB brugte kun 16 overs til at passere Herning-Shehzad Ahmed (36 not out) Yasir Iqbal (34) og P. Sarangal (18 not out) gjorde det slemme mod Husum, og kampen var tidlig færdig på eftermiddagen. KB vandt med 8 stående gærder.

Glostrup slog Aalborg i 1.division

Der er spillet en kamp i 1.division hvor Glostrup hjemme slog Aalborg med 35 points. Glostrup scorede først 223 for alle, hvor David Borchersen og Henrik Bjerregaard begge scorede 49 – det må være Henriks højeste score for Glostrup- D. Blanch tog 5 gærder for 20 for Aalborg.

Aalborg strittede længe godt i mod, men måtte til sidst bøje sig og scorede 188 for alle med H.Mugal som bedst med 47. Den tidligere landsholdsspiller Henrik Saxe tog 4 gærder for 24 for Glostrup.

Jørgen Jønsson