Danmark vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Danmark havde 2 udskiftninger – Taha og Jakob i stedet for Rizwan og Christo. Danmark havde svært til gærdet. Kenya kastede tæt og med meget få løse bolde. Danmark mistede gærder løbende og var 37/5 efter 10 overs. Michael og Taha byggede en halvleg op og skilles ved 68 point på tavlen. De sidste danske gærderspiller fik totalen op på 84. Michael 21 på 38 bolde og Taha 19 på 23 bolde. God start af Taha.

Som forventet gik Kenya til fadet. De har brug for en god nnr til at bygge videre på i turneringen. Første gærder faldt i over nummer 8 med 71 på tavlen. Kamran løb en Kenya spiller mere ud før Kenya passerede den danske total  i over nr. 10.

Det danske gærdespil er stadigvæk ikke kommet i gang. Der skal simpelthen flere points på tavlen hvis Danmark skal gøre sig håb om en sejr.

Danmark tager i mod Holland i morgen. Holland kom stærk tilbage i går i mod Bermuda efter nederlaget til PNG i første kamp.  

Jubilæum

Basit Javed havde 25 kampes jubilæum og fik overrakt pokal af Ole og Fahad – vores liaison officer der gør et glimrende stykke arbejde for Danmark.

Basit, 25 kamps jubilæum

Basit, 25 kamps jubilæum