DSC_0470DSC_0469

Zameer Kahn angriber Zishan Shahs trediesidste bold (nederst) og bolden ender i en baksetball kurv (øverst) og KBerne jubler som basatte

 

DSC_0373

 

DSC_0386

To Ishøj fald mod KB. Øverst en kastet ud og nederst en grebet ud

KB er stiftet i 26. april 1876 – altså for sådan ca. 137 år siden.

I alle disse år har KB aldrig vundet noget rigtigt mindeværdigt i en indendørsturnering. Det nærmeste man kan komme til det er et indendørs junior-DM i 2003. Det er alt, skønt der er spillet i tre rækker om indendørs-DM for ungdom siden 1973 og sådan ca. det samme om seniorsjællandsmesterskaberne for seniorer.

Men søndag i Schneekloth-Hallen skete det. KB vandt for første gang nogensinde SM indendørs efter finalesejr over Svanholm i en af de tætteste og mest medrivende finaler, som tænkes kan. Det var ganske simpelt god sport med holdene skiftevis oppe og nede, flotte præstationer afløst af skidt og kanel – det sidste særlig blandt kasterne på begge hold, men ikke desto mindre en strålende reklame for indendørsspillet, som vi dyrker det på disse kanter.

KB startede med 127. Skal KBèrne være ærlige så var det ikke så meget ægte KBère som ex-.svanholmere, der dominerede med 32 til Zishan Shah og23 til Hamid Shah. De to brødre har forladt Svanholm efter diverse uoverensstemmelser og er endt i KB.

Men en endnu højere scorer var Mr. Extra, hvor Svanholm leverede hele 40. Det virkede ærlig talt som om Svanholm troede, at man kunne klare den uden en 4. kaster.

Svanholm mistede sin bedste indendørsspiller anføreren Taha Ahmed hurtigt, da han blev løbet ud. Udover lidt bistand af Mads Henriksen endte hele Svanholms skæbne at ligge i hænderne på Zameer Kahn og klubbens nyanskaffelse Taranjit Singh, en tyverårig inder, der for et års tid siden spillede som småprof. For Delhi under 19 og studerer på RUC. Han stinker af kvalitet. Da Kahn havde lavet 29 og Singh 36 som sidste gærde, manglede der tre bolde og Svanholm havde 125 – eller to mindre end KB. Zishan Shah kastede. En udenom, en treer scorede Svanholm , førend Kahn angreb Shahs trediesidste bold, der endte i en basketkurv. Og KB havde vundet med to points og jublede som gjaldt det et VM – eller Brøndbys regning fra nedrykning.

Forinden havde Svanholm vundet noget af en arbejdsmandssejr i den ene semifinale over Ishøj II, mens KB havde været mere overbevisende i den anden mod Ishøj I.

Resultaterne af finalespillet d. 17. marts :

Semifinaler:

Svanholm I 97/1(Taha Ahmed 23, Taranjit Singh 22x, Mads Henriksen 20x) over Ishøj II 96 Adnan Elahi 22).

KB 155/3 Yasir Iqbal 31x, Zishan Shah 25, Hamid Shah 24, Pandit 30x) over Ishøj 129 (Zaheer 27, Pawan Kumar 27, Ali 21x).

Finale KB 127 (Zishan Shah 32, Hamid Shah 27) over Svanholmn 125 (Zameer Kahn29, Taranjit Singh 36x, Zishan Shah 3/24).

DSC_0477-001

KB`s glade vindere bestod af Injam Khokar, holdleder, Junaid Khusdli ,lAehtesham Aslam, Zishan Shah, Aftab Ahmed (træner), Pandit, Omar Hayat (skadet, men med i de indledende kampe) Aatif Parwez, Hamid Shah, Yasir Iqbal, Sharulch

SN