Sair Anjums hattrick mod Husum knækkede gærdepind

Offer for hattrick

KB hjemme missede over to gange gyldne muligheder for at hente gevinst over Glostrup, der var uden en af sine bedste Aftab Ahmed, som er særdeles væsentlig både med bat og bold.

Først da det så ud til at Glostrup ville være ude omkring 100.Glostrups sidste folk har ikke imponeret hidtil i denne sæson, men de valgte dagens kamp til at føre sig frem.

En ottendegærdestand på 68 mellem A. Sana (31) og H. Malik (20) og KB`s vilde forbrug af udenom (45 ekstra, heraf 35 udenom) bragte glostrup-halvlegen op på 161.

Glostrups kastning uden Aftab Ahmed er ikke skræmmende. Og takket være F. Shazad (50) virkede KB i smult vande og holdet mistede først sit trediegærde ved 99.

Men så fik tonen en anden lyd. Scot O`Brien har ofte i denne sæson været en dyr herre med sine legspinnere, hvor legspinneriet dog har været svært at se, da boldene ikke altid har ramt pitchen, men her var han den rene matchwinner. Han fjernede simpelthen halvdelen af KB for latterligt få omkostninger og kunne notere sig for sit formentlig bedste resultat i dansk cricket med 5 gærder for 10 på 8 overe. Imponerende -og deprimerende for KB, der ser frem til, at klubbens karantæneramte folk snart er med igen. Uden dem er en sæson, som KB regnede med som fremgangsrig, blevet problemfyldt.

Jannik Wiese plastres til af Mads Henriksen

 

Husum var i stærkeste opstilling til sine dobbeltkampe i København, men stærk kan man ikke påstå, at kastningen er. Lørdag måtte holdet indkassere 253 points fra Glostrups gærdespillere og søndag, hvor matchen mod Svanholm var skåret ned til 2 x 45 overe, gik det endnu værre, idet Svanholm selv uden væsentlige bidrag fra holdets “internationals” noteredes for 286/9. Holdet lod juniorspilleren Saad Ahmed batte firer og det sagde han tak for ved at blive topscorer med 59. Men ellers var der ni svanholmere med tocifret og tiendemanden Mads Henriksen lavede 35 som næsthøjeste.

Hjelm er for tøsedrenge, siger Gerrit Müller, der går i dækning mod Mads Henriksen

Husums gærdespil – i hvert fald i den øvre ende – er ikke så tosset. Gerrit Müller viste, hvor god en spiller han stadig er, og hvor meget tid han har til at spille boldene, ved at forlade arenaen ubesejret med 65 not out. I Husum siger de, at nu træner han også – det må være efter fodboldkarrierens sidste vers er sunget Man lagde mærke til en særdeles tapper indsats af purunge Jannik Wiese (1. årsjunior), der blev smidt for løverne som tre`er og frustrede svanholmerne ved at holde sig inde i 60 bolde, hvor han lavede 17. Hans legeme må være godt ømt, hvis han ikke har været pakket ind over det hele, sådan som han blev plastret til at halvkorte bolde fra diverse fastbowlere – uden at han rykkede sig en tomme.

 

Junaid Nagra - Anjums første offer

 

Svanholms Sair Anjum ryddede Husums top og bund og endte med 5/11 afsluttende med et hattrick – alle kastet ud. Sidste offer – en af 2012`s første studenter N. O. Andriessens – der dog battede uden studenterhue. Vi lovede at finde et påskud til at give ham lidt presse også i dag – og det påskud skabte Anjum for ham.

Hauke Albertsen - 2. offer i Anjums hattrick

 

N. O. Andriessen - 3.offer i hattricket

1. divsion

Tidligere på sæsonen har Albertslund overraskende vundet over Ishøj. Nu var der returkamp og her gik det mere efter det forventede. Ishøj har rodet sig ud i nogle håbløse præstationer efter nedrykningen, hvor modstanderne har battet sig ud af ellers umulige situationer – senest sidste uge mod AB.

Men dagens opgør var mere som man kender Ishøj i 1. divsion.En stor score (175) med points spredt ud over de meste af holdet (højest den fra AB indvandrede A. Virk (58)). Albertslund ude for 127 (A. Javed 34, H. Malik 4/18).

AB er efterhånden en af de få klubber, der ikke kan/gider få live score systemet til at virke. Det er ærgerligt, når der nu er lavet en så god service, som bruges meget. Se bare på alle de smart phones, hvor cricketspillerne slår gangen i dagens kampe op. Selv Ritzaus Bureau bruger systemet til at samle og sende resultater ud

Det forblev derfor en hemmelighed for andre end de tilstedeværende på AB, at Svanholm II vandt en tæt kamp, hvor AB ligesom sidste søndag så ud til være ude for under 100,men hvor Sheraz Uddin kom ind sent og scorede omkring en 60 stykker, så AB endte med 161. Sahadat Riaz 5 gærder for få omkostninger.

Svanholm havde Jim Moniz som oversiddende 1, holdsspiller og han boltrede sig med 50, da Svanholm II passerede for 8 med tre overe igen af 40 overes kampen (nedsat p.g.a. udsigt til regn, som også kom)