Dagens eneste kamp som blev gennemført var i Esbjerg hvor KB var på besøg. Da resultatet blev klart med en sejr til Esbjerg var Injam Kokhars første udbrud “KB er i nedrykningsfare”. Det er nok overdrevet men Injam tænker kun på KB’s overlevelse i Elitedivisionen.

Esbjerg vandt lodtrækningen og sendte KB til gærdet i en kamp der var reduceret til 45 overs idet regnen var ventet efter kl. 17. Beregningen kom til at holde stik idet det begyndte at regne kort efter kampens færdiggørelse. Esbjerg har fået en ny pitch og dagens 480 point viser at der er ikke meget at hente for kasterne i forhold til den gamle. Peer Jensen svinger stadig med bolden og det gav to gevinster tidlig i forløbet, men så kom P Serengal til og han kendte ikke Peer fra tidligere og havde bestemt ikke nogen respekt for hans kastning. Serengal straffede alt der var for kort eller for lang og scorede 88 på 86 bolde inden han blev grebet ud på grænsen. KB fedtede ikke og alle bidrog til at holde scoren kørende især Mohammed Farooq med 51 og KB nåede at blive kastet ud for 239 på de 45 overs.


P. Serengal i angreb

Claus Hansen viste Esbjergs intentioner ved at slå en 6’er på den første bold. Han fortsatte i vanlig stil og nåede at blive kastet ud på en af mange fejlbolde. Hans makker Ivan Kristensen blev statist men var den første der faldt. Claus blev også stokket ud og var på vej ud af banen inden det gik op for alle at dommer Ørnhøj havde råbt en fejlbold. KB stak ellers gærdet ned og efter en konsultation blev der dømt død bold, hvilket KB var utilfreds med. Claus Hansen blev straks derefter fanget ben for og blev erstattet af Martin Øre der fortsatte offensiven der gjorde at Esbjerg var lang foran i scorings hastigheden. Efter Martin blev stokket ud var det Rubin brødrene ved gærdet og de tog kontrol med en gærdestand på 121.


Martin Øre på vej til at blive stokket ud


En af Rubrin brøderne slår en af flere seksere

Da Kasper Rubrin blev kastet ud var kampen allerede afgjort til Esbjergs side. KB var uheldig da deres bedste kaster i år Sharzad fik en fibersprængning ved gærdet men deres spinner fik ingen hjælp fra tæppet.

SCORECARD

København bød på heldagsregn og der var på intet tidspunkt chance for, at Svanholm – Glostrup i elitedivsionen og Albertslund- Skanderborg i 1.
division kunne påbegyndes.

BILLEDSERIE