DSC_0474

KBs T20  østvindere

 

Det bliver KB fra Østsiden, der skal møde Skanderborg  ude i årets T 20 finale

I finalen østpå var Svanholms stærkt besatte gærdeside ikke en gang tæt på at indhente KBs indledende score på 121/9.

KB kendte deres bane og satsede  hele inventaret på sluggeren Hamad Khan. Han var ikke i stand til at løbe enere – og lavede toere til enere uden at nogen brokkede sig. Men når det gjaldt om at slynge skeen, er han mester på KBs bane med de korte grænser fremover.Det var nu ikke bare korte grænser, han skød over, selv Amjad Khan hamrede han til en mægtig sekser. Han forcerede det høje ekstra hegn ned mod beboelsesejendommene og da bolden omsider dalede ned, kunne den ikke overleve bekendtskabet med asfalten – det samme gjaldt i øvrigt en bold i Svanholms halvleg. Disse hvide bolde er ganske simpelt af en dårlig kvalitet fordi ydermateriaet ikke er naturligt læder, men an form for maling på læder. Det gælder både dem, der bruges til T 20 og i den ordinære turnering. Det kan godt være, at der er nogen, der synes det er mægtigt med hvide bolde, men boldene er så dårlige,  selv de dyre – at de knap kan holde en  halvleg og meget lidt anvendelige til træning bagefter. På den måde bliver de dobbelt dyre, når klubberne skal købe nye træningsbolde.På trods af Hamad Shahs seksere nåede KB først  i de allersidste overe , da Svanholm kastede foræringskastning  op på scoren 121/8.

Svanholm kan ikke være tilfreds med sin kasteindsats og et drop på Hamad Khan pyntede heller ikke.

 

 

DSC_0399

KBs Nana angriber Basit Javed

 

 

DSC_0401

Zishan Shah bowlerKBs P. Sarangai

P

DSC_0416

Slut på Hamad Khan efter 43 points. Bliver grebet i leggsiden på Saif Ahmeds kastning

DSC_0451

KBs Durai langt ude i outfielden prøver at gribe Mads Henriksen med en hånd bagover

DSC_0452

Og det lykkes – glimrende

 

Men nok var Hamad Khans halvleg vigtig, men mindst lige så vigtig  var Mohammed Farooqs kastning. Med sin flade aflevering på KBs livløse pitch er han nærmest umulig at få af sted. Han startede med 4 overe for så beskedne udgifter som 7 points. KBs bane var langhåret og  nyvandet, så skulle Svanholm efter Farooqs indledende overe  gøre sig håb om gevinst, nyttede det ikke noget med poleret cricket. Men Svanholm  havde ingen Hamad Khan og blev grebet ud i de lange hjørner, da de begyndte at finde ud af, at skibet var ved at sejle på grund. Hamid Shah topscorer med 25 kultiverede points på 43 bolde, men det var ikke det, der var behov for den 2. pinsedagsaften på KB.

Bedste kastere på papiret: Saif Ahmed for Svanholm 3/9 og P Sarangai for KB (3/21).

 

DSC_0456

Megen bevægelse – lidet resultat  Zushan Shah når ind før keperen når det skæve indstik

 

 

DSC_0463

Zishan Shah bowlet

DSC_0466

Og dermed sluttede det realistisk set for Svanholm. Hamad Shah skal til at åbne op, men gribes af keeperen

Der blev spillet en enkelt kamp i 1. divsion østsiden –ja faktisk på samme bane forud for KB-Svanholm. AB, der havde en meget skidt start på turneringen, begynder nu at ligne en oprykker. Holdet fejede KB II af banen. KB II, der ellers ikke har klaret sig så ilde, var ude for 49 (A. Ullah 4/11, M. Hussain 3/13) og det passerede AB for to gærder.