VIDEO:   HERNKOLD4 HERNKOLD3 HERNKOLD2 HERNKOLD1

KB bejler til sølvmedaljerne efter sejr over Svanholm

Zishan Shah var hård ved sine tidligere holdkammerater

For KB var det en slags medaljekamp, og for Svanholms vedkommende var det vel mere, at en sejr helt ville frigøre brøndbyholdet for at ende på den famøse næstsidste plads.
Det blev KB, der som sejrsherre i denne kamp, kom nærmest deres mål.

KBs startede ved gærdet, og holdet fra Peter Bangsvej fik ikke nogen god start, da Svanholms unge kastetalent Mads Henriksen på sin, og kampens første bold, fik grebet holdets bedste gærdespiller Yasir Iqbal bag gærdet af Keeper Taha Ahmed.
Et par overs efter fik Mads sit andet gærde, Hamid Shah, på en af sine outswingere, også bag gærdet af Taha Ahmed og 2 gærder var nede for kun 10 points. Hvis left handeren Moghal på sin første bold, som han snittede ned i 2. slip, og blev droppet, var blevet holdt, ville unge Henriksen havde snuppet de 3 første gærder, og yderligere have sat KB under pres. Mughal overlevede og lavede en god gærdestand sammen med Zishan Shah på 68 points, og efterfølgende blev Zishan Shah, som spillede en rigtig god halvleg på 59 points, grebet af Zameer Khan ved 106 points. KBs spillende træner Aftab Ahmed (29)kom ind og stabiliserede yderligere, og holdet endte med 180 for alle på en ellers rimelig hurtig bane. Svanholmkasterne var generelt lidt op og ned i præstationerne. Således var der 29 ekstra. Mads Henriksen, som bowlede fjendtlig de første 3 overs, så ud til at miste modet lidt efter et drop på sin kastning og tog 3 gærder for 32. Både Saad Ahmed og T. Singh kastede billigt – Singh kostede kun 15 points på sine 10 overs, uden at tage gærder, medens Saad tog 2 gærder for 32 på sine 10 overs. Selv om veteranen Søren Vestergaard ingen gærder fik i sine 10 overs, er han alligevel en positiv oplevelse af følge- hans variation og snuhed fornægter sig ikke, og helt sikkert er det, at Søren pynter på det unge Svanholmhold. Basit Javed tog 2 gærder for 30.

DSC_1297

KBs topscoer Zishan Shah i svingninger

 

DSC_1302

Dommer Ole Olsens ansigtsudtryk betydr på engelsk “not interested”

 

DSC_1309

Det billede kunne man også have taget for 20-25 år siden. Udøverne var bare 20-25 år yngre. Søren Vestergård contra Aftab Ahmed

 

DSC_1314

Akrobatik af Svanholms keeper til ingen nytte

Svanholm var længe godt med i scoringstempoet

Svanholm startede med Zameer Khan og Taha Ahmed ved gærdet. Sidstnævnte blev fanget af KBs Shazad med en ben for, hvor Taha ikke rigtig fik flyttet sin fod ordentlig. Så fulgte en fornuftig gærdestand mellem Zameer Khan og Singh, inden den lille inder tog chancen med det man kalder for et ”kostød” på dansk ud i midwicket. Selv om de unge Svanholmspillere gav et mindre bidrag til totalen, var det stor set kun Zameer Khan, der scorede 39 points på 65 bolde, der gjorde en forskel. Da veteranen Søren Vestergaard mødtes med unge Mads Henriksen, lignede det en gærdestand, der rent spilleteknisk ville være i stand til at køre Svanholm i en sejrsposition.
Men så blev Søren Vestergaard dømt ben for på en bold han kom godt frem  til, men hvor dommeren åbnebart var sikker i sin sag, og sendte Søren retur til klubhuset – 6 Svanholmgærder ude for 109 points- så var det op til Mads Henriksen, der spillede sikkert og roligt, med vekslende makkere at kæmpe sig tilbage i kampen. Men Mads Henriksen blev grebet af Hamid Shah på Yasir Iqbals kastning, efter at have scoret 24 points, og efterfølgende var der ikke meget til de resterende gærdespillere, Svanholm var all out efter 40 overs for 133. Endnu et eksempel på et hold, der i den danske elitedivision, ikke formår at holde sig inde i de 50 tilladte overs. Lidt skræmmende, og bør give stof til eftertanke.  KB vandt kampen med 47 points.  De to offspinnere Hamid Shah, der formentlig har været KBs bedste kaster i denne sæson, og Omar Hayat blev bedste bowlere med hver 3 gærder for henholdsvis 24 og 31.
Jørgen Jønsson   

DSC_1327

Svanholms Basit Javed har løftet sit korpus fra jorden for at gøre kål på KBs Hamid Khan

 

DSC_1331

Manden med masken KBs Rizwan Tabassum slår til igen

 

DSC_1333

Men ikke længe. Svanholms Henrik Saxe får ham ud med ben for

 

DSC_1337

Man må sige,a t KB har tro på sine kastere – fire i slipregionen

 

DSC_1346

Vestergård lægger an til at drive Hamid Shah

 

En våd omgang

Koldings kampagne om at undgå nedrykning fortsatte i Herning men byen og cricketbanen var ligesom en køkkendør i en restaurant – altid i sving enten ude eller inde. Hermed menes de konstante byger af regn som hærgerede gennem hele dagen og betød flere afbrydelser af spillet. Dermed skulle begge hold spille med en våd bold på en meget våd Herning outfield og selv blive våde ovenikøbet.

Kampen blev inden starten klogt nedsat til 40 overs. Kolding var først ved gærdet og startede yderst forsigtigt mens der stadig var shine på bolden, lært af tidligere erfaringer. Men der var også en anden grund til Koldings forsigtighed og det var en Herning spiller der hedder Peer Jensen. Herning manglede spillere grundet rejser og derfor kom Peer Jensen med. Nissen har beskrevet ham som om han var holdt sammen af tyggegummi pga skader, men i dag er det nok mere stål (men imorgen har han det nok ikke godt). Peer åbnede kastningen, som han gjorde i sin tid i Esbjerg og lagde bolden på pletten med outsving. Kolding havde yderst respekt for ham og det betød at Lejf Sepsager, da han kom på i den anden ende, skabte gennembruddet. Der kom først rigtig gang i Kolding da Stefan Langholst og Martin Pedersen og senere Crista Bootma var sammen. Crista blev krumtappen i Koldings halvleg med 58 som sidste mand ude. Ingen andre i halen formåede at holde fast, da gærderne faldt i jagten på points. 162 blev det til i den sidste over. Peer Jensen tog ingen gærder men kostede kun 14 points i 8 over. Lejf Slepsager endte med tre gærder for 26 mens Mads Nyeng fik 3 for 31.

Herning startede også forsigtigt og Kolding havde også deres “Peer Jensen” i form af Peder Pedersen, men han blev lidt dyrere, da Herning kunne ramme bolden bedre til 6 end Kolding kunne. Der var ingen tegn på at Kolding kunne true Hernings gærdespillerne. Der var forholdene mere til gærdespillernes fordel. Mads Nyeng, Troels Thøgersen, Jakob Larsen og Lars Hedegaard slog flere grænseslag og gjorde at Herning lettere kunne passere Koldings total. Koldings nederlag betyder nok at de ender på næstsidste pladsen, da Svanholm stadig har en ekstra kamp mod Esbjerg og de har en bedre koefficient end Kolding.
PP

HERKOL01

Peer Jensen – en spiller som han selv sagde “var forbi sidste salgsdato”

 

HERKOL02

Det kræver lidt at få 3 slip og 2 gully til en 40 overs kamp…….

 

HERKOL03

Raizul Saumy slår Peer Jensen til 4

 

HERKOL05

Dette skete flere gange i løbet af dagen

 

HERKOL06

Tæt på…….

 

HERKOL07

Stefan langholz sender et projektil tilbage mod Lejf Slepsagers ansigt. Lejf får afværget men slår sig selv i ansigtet.

 

HERKOL09

Saumy kastes af Lejf Slebsager

 

HERKOL10

Christa Bootma i aktion selv om det kikser

 

HERKOL11

S Radhakrishnan c J Larsen b T Thøgersen – Akrobatisk greb af Jakob……

 

HERKOL13

Tæt på for Mads Nyeng

 

1. divsion
 
KB II –Husum var ligegyldig for slutstillingen i divsionen og det kunne ses. Husums sammanskrab af familimedlemmer formåede at lave 76 på 22 overe med Renal Buss som bedste med 34 og alle andre med enkelt ciffer scorer med KB’s U Anwar bedst med 3 for 22 – og det passerede KB II for tabet af tre gærderpå 13 overe – og så var det forbi.
Næaste weekend ser det meget ud til, at Nørrebro og AB kommer til at afgøre, hvilket af de to hold, der skal spille kvalifikationskamp mod 1. divsions nr. sidst, mens Albertslund og Odense er de to hold, der er i spil til den anden kamp.
Vi skrev i går, at Aaarhus havde trukket deres hold til den sidste kamp mod Svanholm II. Det havde de også, men de har ændret mening, så kampen bliver spillet

DSC_1320

Danmarks tidligere store landsholdsspiller Troels Nielsen var på sit årlige besøg fra sin bopæl i New Zealand, hvor han blandt andet er dansk rejsefører for Apollo rejser (vi har lovet ham denn reklame).
Troels ledsages af sin søn Daniel Nielsen, som i øjeblikket spiller i Glostrup. Glostrup mister ham, da han rejser til new Zealand for at bosætte sig engang i september.