SHF invaderede crickets hal Danske Bank Cup for lilleptuhold blev afviklet i hele fire forskellige haller i Vestegnen i weekenden.
At det overhovedet lykkedes at få turneringen afholdt nogenlunde planmæssigt skyldtes stor velvilje fra Ishøj CC og Ishøj Idrætscenter, der åbnede hallen for pulje I om søndagen efter at Sjællands Håndbold-Forbund på trods af, at Svanholm Cricket Club havde bookning på Schneekloth-hallen, havde lagt håndboldkampe i hallen fra kl. 9.00 – 22.00 og påstod, at de havde en bookning.
Da man nok ikke får meget ud af at nogle lilleputter ud på en håndboldbane, hvor håndboldspillet er i gang og forhindre omkring 12 håndboldkampe, var gode råd dyre, men Ishøj reddede altså turneringen. Lørdag blev der spillet i NørregårdsHallen og Schneekloth, mens søndagen bød på kampe i Tjørnehøj-Hallen og Ishøj Idrætscenter.
Der var i alt 8 hold med. De brugte lørdagen til et udskilningsløb, således at der var fundet frem til en pulje I og II søndag. De tilrejsende hold overnattede på Svanholm Park. Svanholms lilleputter var ovenpå i pulje I, mens AB, Køge og Ishøj endte på en del andenplads.
I pulje II endte Herning/Husum, KB, Svendborg/Svanholm II og Albertslund i denne rækkefølge. Sponsoren Danske Bank gav biografbilletter og tasker.