Video Svanholms halvleg

Video Skanderborgs halvleg

Her i dag var det en anden Skanderborg man så ved ankomsten til morgen til kampen mod Svanholm. Det havde regnet meget i løbet af natten og Skanderborgs bane efter festivalen er hårdt presset og har det svært med regnmængder. Så det var nødvendigt at flytte grænsen et par steder hvor der stadig frit vand. Med vejrudsigten i mente og forsinkelsen blev kampen afkortet til 2 x 20 overs. Svanholm vandt lodtrækningen og gik til gærdet.

Det begyndte at regne næsten med det samme så de første overs blev afviklet i regnvejr indtil det blev for meget. Efter det var holdt op var der tør vejr indtil Skanderborg begyndte deres innings. Skanderborg fik 2 hurtige gærder i starten men Saif Ahmed og Zishan Shah fik Svanholm tilbage på kurs og var godt kørende indtil Saif snittede til keeperen. Saad Ahmad bidrog også således Svanholm kom over 100 points før Saad gav en nem griber til kasteren Sangjev. Derefter kneb det for Zishan at have en partner da gærderne faldt på stribe med ringe gærdespil. Zishan var næste sidste gærdefald med 70 og Svanholm var ude for 146 i den sidste over.

Skanderborg nåede at få en over før det regnede igen og denne gang varede det 2 timer før vejret var spilbar men banen måtte der arbejdes med før der kunne spilles igen. Begge hold var interesseret i at spille kampen hvilket var en prisværdigt indstilling. Men kampen kom i gang igen og her var Skanderborg i førersædet. Freddy Klokker (86*) og Michael Pedersen (56*) havde ingen problemer med den svanholmske kastning og deres aggressivt gærdespil fik Skanderborg foran den nødvendige scoringshastighed. Michael og Freddy gav 2 gribechancer, som normalt ikke skulle volde problemer, men i dag kunne Svanholm ikke gribe. Det kneb også med at kaste på gærdet og derfor var det ingen overraskelse, at Skanderborg ikke mistede nogen gærder, da de passerede Svanholm efter 17 overs.

PP

SKANSVAN01

S Alam lbw b M Kristensen 4

SKANSVAN02

AW Hashmi+ run out(C Pedersen) 0

SKANSVAN03

Zishan Shah 4

SKANSVAN04

Kampen mod elementerne

SKANSVAN05

Saif Ahmad 6

SKANSVAN06

Saif Ahmad c F Klokker b K Mahmood 32

SKANSVAN07

Saad Ahmad c and b S Thanikaithasan 21

SKANSVAN08

WA Yasin c S Thanikaithasan b K Mahmood 0

SKANSVAN09

S Munir c R Mahmood b A Bülow 0

SKANSVAN10

JS Henriksen c M Pedersen b K Mahmood 1

SKANSVAN11

Z Shah* c M Pedersen b A Bülow 70

SKANSVAN13

Michael Pedersen 6

SKANSVAN12

Fr. Klokker 4

SKANSVAN14

Fr. Klokker slipper med 4