Dagens kamp mellem Herning og Svanholm var på forhånd udråbt til topkamp og topkamp blev det, idet den var tæt og svingede frem og tilbage. En topkamp hvor dommernes beslutninger blev kritiseret frem og tilbage for de bliver jo når kniven er skarp og en topkamp hvor der var ved at blive spænding til sidst.

Svanholm vandt lodtrækning ob besluttede at gå til gærdet på en bane som ofte er tung men idag var væsentlige hurtigere. Undertegende kom først efter 25 minutters spil og Svanholm havde allerede mistet 2 gærder. Den ene var Mickey Lund som har familien med over og da han var grebet ud af Carsten Pedersen kom han ud til beskeden fra hans bitte søn “Er du allerede færdig far”


Thony Hadersland klarede frisag

Shaun Gannon fik kun 4 bolde så jeg fik ham ikke at se ved gærdet. Ulykkerne fortsatte for Svanholm, da Zishan Shah forsøgt for tidligt at slå og blev grebet ud og Thomas Hansen fik kun 6 bolde før han snittede til keeperen. Svanholm var 31 for 4 og Herning var ovenpå, men de kunne ikke give noget dødsstød da Max Overgaard overtog scenen med god støtte fra Thomas Vestergaard. De fik Svanholm ind i kampen igen ved at få totalen op på 115 før Thomas Vestergaard faldt til Peer Jensens satsning ved at sætte en legspinner på ved Mogens Christiansen. Det fik Mohammad ind på banen og han er altid god for at holde scoringen i gang. Her var Svanholm oven på og Max var på vej til en century, da Max mistede koncentrationen (nok på Pers foranledning) og skød bolden lige i hænderne på Per Jensen i long off. Men Mohammad fortsatte sammen med halen at producere points således da Mohammad var ude som sidste mand stod der 192 på tavlen.


Thomas Vestergaard har plukket bolden ud af luften og har fjernet Hernings “dangerman” Mogens Christiansen

Herning åbnede med deres aggressive Kent Jensen og Troels Thøgersen. Men deres forsøg på at score hurtigt mislykkedes. Kent efter en god firer blev fanget foran af Thomas Hansen, men var tydeligvis ikke tilfreds med dommen. Mens Troels forsøgte at straffe en kort bold fra Rohit Kanaiya og blev godt grebet af Th Hansen i slip. Carsten Pedersen og Amit Bhuddia fik stabiliseret skibet indtil Max Overgaard fangede Carsten med en bold som ikke egnede sig til en pull shot som Carsten forsøgte og kort efter fulgte Amid efter. Igen var Svanholm ovenpå, men pendulet svingede den anden vej med Mogens Christiansen og Peer Jensen ved gærdet. De fik lagt 50 mere på tavlen før ved 96 Peer Jensen fejlede og sendt en kort bold direkte til Max Overgård på leg-grænsen. Mogens fortsatte arbejdet og sammen med Michael Frahm ædte de sig ind på Svanholms total. Svanholm tog initiativet tilbage, da Mogens forsøg ved at drive over cover mislykkedes og Th.Vestergaard plukkede bolden ud af luften.


Mohammad Siddiqs specielle en hånds stil der her skaffer 4 points på Kent Jensens bekostning

Ved 158 slog Mogens Frahm bolden lige ud og lavt til Anders Leiberg ved klubhuset, som greb bolden ved halsen mens hans forsøg at kast bolden i luften mislykkedes hvilket fik Herning op ad stolene. Grebet blev godkendt og nu var det Thonny Hadersland der forsøgte at få sejren hjem sammen med keeperen Melaad. Og det var lige ved at lykkedes men Melaad blev løbet ud og Kumaran blev dømt ud første bold hvilket flere var ikke enig i. Svanholm vandt med 12 points og er stadig ubesejret sammen med Glostrup. De to hold møde om 14 dage. Herning har lidt deres 2 nederlag og er indtil videre hægtet af kampløbet.


“Det var da nemt” siger Thomas Hansen da Troels Thøgersen blev grebet.

1. division
I Albertslund battede Fredericia i 28 overe (61) og Albertslund i 7 (62/0). En god dag for dommerne !!