Søren Henriksen th. ønsker velkommen til Amjad Khan tv.

Søren Henriksen th. ønsker velkommen til Amjad Khan tv. 

 Den tidligere testspiller skal være spillende træner i den kommende sæson

Årets første store danske cricketnyhed er den kendsgerning, at den tidligere topbowler i engelsk cricket Amjad Khan, ifølge Svanholms hjemmeside, har sagt ja til jobbet som spillende træner for klubben.

Det er både dygtigt og smart af formand Nissen og hans bestyrelse, at man har formået at snuppe Amjad Khan for næsen af blandt andet hans gamle klub KB, som formentligt godt kunne have brugt Amjad både til inspiration for seniorer og ungdom.

Ifølge Svanholm, skal Amjad også have med ungdomsarbejdet at gøre, så her har klubben slået to ”seksere med et slag” 

Amjad Khan har spillet førsteklasses cricket i 13 år i to grevskaber – først for Kent i 10 år og så i Sussex i de sidste 3 år.  Amjad var stort set skadet i hele sæsonen 2013, og han mener ikke at hans bentøj kan holde til det hårde professionelle liv i verdens hårdeste turnering i England, hvor der ofte bliver spillet 5 dage i træk.

” Det er naturligvis lidt sørgmodigt, at sige farvel til noget der har været så stort, spændende og altdominerende i mit liv de sidste 13 år siger Amjad, men nu glæder jeg mig til at vende snuden hjem, jeg har jo stadig  en alder og fysik, så jeg  vil kunne give en hjælpende hånd både som spiller og træner i dansk cricket. Via mine observationer de sidste to år i Svanholm, hvor jeg har trænet lidt med de unge i klubben om vinteren, har jeg set et stort potentiale og engagement, og jeg håber, at mit kommende arbejde vil komme til at betyde noget for dansk cricket internationalt i fremtiden” slutter Amjad Khan.

Jørgen Jønsson