AB overraskede ved gærdet mod Svanholm

AB overraskede ved gærdet mod Svanholm

Selv om Skanderborg og Svanholm tabte til Herning og AB er begge i finalen

To vaskeægte overraskelser i den sidste spillerunde i de indledende Twenty20-rækker i de bedste serie 1.-rækker, blev det store samtaleemne sidst på dagen i går, da resultaterne og udregningerne skulle gøres op.

Først tabte Skanderborg til Herning, og senere på dagen kom så den næste overraskelse, da Svanholm efter indledende 171 points, måtte lide den tort, mod AB, hvor skribenten havde siddet hele dagen og set udmærket gærdespil i den underholdende stil, og hvor jeg for tredje gang fik en bule i min bil på den udsatte parkeringsplads på ABs anlæg. Svanholms anfører Amjad Khan var synderen, jeg ovevejede på stedet, at anlægge sag mod Amjad for at udføre et bevidst angreb på min bil, men trak senere på aftenen mit sagsanlæg tilbage. For at undgå yderligere angreb på min medtagede bil, fortrak jeg straks ABs anlæg i den tro, med Svanholms ret store halvleg in mente, at der her nok var tale om en form for ”A Walk in the park”. Her gik man simpelthen glip af et ”One-man- show” udført af den hårdtslående tilbagevendte ABer Naveed Mughal der hamrede ca. 60 points ud på 40 bolde, så AB, som ikke indtil denne weekend, havde brilieret særlig meget ved gærdet, overtrumfede Svanholm score på 3-sidste bold. Da der ikke var livescore og det nøgne regnskab endnu ikke er kommet DCF i hænde, bør de oplyste individuelle tal tages med al mulig forbehold.

Denne flotte sejr må da give AB noget selvtillid op til turneringsstarten, og til Svanholm et lille hip i selvforståelsen om, at ”træerne altså kun kan blive ca. 160 meter høje”.

DCFs pålidelige kilde fortæller, at selv om både Svanholm og Skanderborg altså tabte deres sidste kamp, er det de to hold, der tørner sammen i årets Twenty20-finale pinse-mandag den 25. maj på Svanholm Park.

Ishøj slog AB i en meget tæt og underholdende kamp på sidste bold

Inden ABs sensationelle sejr over Svanholm, måtte holdet se sig besejret af Ishøj- igen i en seværdig og underholdende kamp, hvor man nok må sige at det var brødrene Waqas og Saad Hafeez, der ordnede sagen for Ishøj – de lavede en gærdestand på  120, Waqas (65 på 43 bolde og Saad 49 på 35 bolde- på den sidste bold ABeren J. Jojo bowlede, som bare ikke måtte koste 5 points og  være skæv bold på legsiden! Hvad skete, Ishøjs gærdespiller modtog netop en skæv bold på leg siden som keeperen heller ikke var i stand til at få handsken på, og bolden, som var udenom røg til 5 byes, og dermed en sejr til et hold lykkelige Ishøj-spillere.

Egentlig en interessant observans, i denne kamp, hvor DCFs to talentfulde slowbowlere Adel Akhtar Ishøj (anfører på U.19.landsholdet), og Annique Uddin fra AB, som ovenikøbet er udtaget til A.landsholdet åbenbart ikke er beæret med den helt store tiltro hos deres respektive anførere- Uddin fik en over og Adel Akhtar fik slet ikke lov til at få hånden i bolden, i halvlege, hvor man absolut ikke oplevede 4-5 gode bowlere på hvert hold i denne kamp. Den manglende tillid skyldes måske, at begge de unge sympatiske spillere, desværre ikke har den åbenbart nødvendige anmassende adfærd, som andre spillere måske har haft større held med?

Landsholdsbosser fra Herning, Morten Hedegaard og  Jeremy Bray kigger Twenty20-cricket

Landsholdsbosser fra Herning, Morten Hedegaard og Jeremy Bray kigger Twenty20-cricket

Skanderborg uden Klokker er det samme som ”Irish Coffee” uden Whisky

Den anden store overraskelse i Twenty20s sidste runde kom på vest-siden, hvor Herning i form af en gedigen holdindsats besejrede rivalerne fra Skanderborg, der var uden Frederik Klokker.

Herning via en god åbning af Raizul Saumy og Glenn Hedevang, og længere nede af Nicolaj Jørgensen og Jacob Larsen scorede 149 for 8. Længe så det ud som om, at det lå til en sejr til Skanderborg (99 for 2) men de sidste 4-5 gærder fik ikke lagt de fornødne små 45 points på tavlen, og Skanderborg endte med 135 for 7 på de 20 overs. Det var især Nicolaj Jørgensen, som Hernings bowler, der gjorde det svært for Skanderborg,han tog 3 gærder for 15 points på sine 3 overs. Brødrene Mahmood –Rizwan 33 og Kamran 30 var Skanderborgs mest producerende.

Selv om Skanderborg, ligesom Svanholm, tabte den sidst kamp i serien, går de i finalen 2.pinsedag.

Skanderborg slog Kolding knebent om lørdagen medens Herning tabte til Kolding, hvor Steffen Langholz tævede 51 på 31 bolde som udslagsgivende for en Kolding-sejr. Herning fik dog sin anden sejr i sødagens kamp mod Esbjerg, hvor Esbjerg var 90 for alle, og det passerede Herning for 5 med Breddekonsulent Hedegaard som topscorer med 30 not out på 25 bolde.

Ovennævnte resultater fra vest er sparsomme på grund af referent Power udlandsrejse.

Jørgen Jønsson