Nu troede man lige at Esbjerg havde fået modet igen efter juli-sejren over Husum og udsigten til en dyst med fornyet spænding i bunden af rækken, hvor det ikke var umuligt at undgå nedrykning.
Men holdet kom til kampen mod Glostrup uden tre af sine førende spillere Jesper Hansen, Henrik Øre og Christian Nielsen, der er rimelig uundværlige, hvis den i forvejen tynde gærdeside skal kunne stille noget op mod et åbningskasteangreb som Glostrups, der er landets bedste.
Og det gik da også værre end frygtet. Esbjerg var ude for 31 på 19 overe og selvom Glostrup vendte op og ned på gærdesiden og måtte bruge hele 5 gærder for at lave mere, så var kampen forbi efter et par timer. Henrik Hansen 6/20 og David Borchersen 3/11. Tænk, hvis de to herrer kunne præstere bare noget, der mindede en lille bitte smule, når de spiller for Danmark.

Svanholm var ikke alt for sikker på sig selv i forbindelse med rejsen til Husum med tre reserver, men det var mest på gærdesiden, det evt. kunne mærkes. Husum nåede imidlertid ikke længere ned end til 6. gærdet, da havde Svanholm 246), så det kunne knap nok ses. Svanholms Rohit Kanaiya præsterede sit hidtil bedste for sin ny klub med 49
Husums Jörg Krüger mente, at hans hold virkede umotiveret.
Og Jörg er en mand, der har forstand på de dele. Det stakkels menneske var for få dage siden leder for det danske U-19-hold, der præsterede en aldeles umotiveret og aldeles ringe præstation under dette års U-19 turnering. Da DCF ikke har sørget for nogle samlinger til holdet forud for udtagelsen og ikke stillet de mindste krav om forberedelser, kan det måske ikke undre, at der var rene missere på holdet og at flere af spillerne efter sigende tog det som en ren badeferie. Men forbundet ønsker måske en nedrykning !! Glæd Jer