Breddekonsulenten, Mickey Lund, havde i samarbejde med Christian Rønn fra Fionia Cricket lavet et træningsforløb for fire SFO’er i Odense. Hver SFO kom 2 gange ned på cricketbanen og lærte, hvordan man spiller cricket. Alle gik til opgaven med stor iver og glæde. Over de 8 gange på cricketbanen kom der lidt mere end 100 børn, nogle kom to gange, andre en gang.

Som stor finaleafslutning inviterede Fionia Cricket til kæmpe Cricketstævne, med masser af kampe, sjov og glæde. Fra hver skole var der omkring 16-18 børn, som blev delt op i to eller tre hold. Derudover var der omkring 40 børn, som var kommet for at heppe og ca. 30 forældre, der kom for at se, hvad cricket nu engang var for noget.

Vejret var lige på grænsen til at være for varmt. Den høje sol skabte dog den perfekte ramme for masser af cricket i super høj intensitet. Næsten alle kampe blev vundet med få point, men til sidst stod Tarup skolens SFO, som vinder og fik overrakt vandrepokalen for “Årets Cricket-SFO i Odense”

Efter stævnet var der pølser og sodavand til deltagere og en øl til forældrene, så alle kunne komme hjem med en god oplevelse.

Fra Fionia skal der lyde et kæmpe stort TAK til Mickey, som altid kommer med masser af energi og gode cricketlege. Så håber vi alle at der kan komme gang i ungdom i Odense igen. Vi er nu godt på vej med et nyt miniputhold bestående af 2 piger og 2 drenge.

De bedst cricket hilsner Christian Rønn