Steffen når tilbage i tide

Efter et par dansetrin når Bateman ikke tilbage.........

Dobbeltture er åbenbart ikke Nørrebros livret. Efter et knebent nederlag til Esbjerg lørdag løb Nørrebro ind i et nyt nederlag mod Husum, der ikke var i stærkest opstilling. Nørrebro er nu ikke tophold længere, den status har Esbjerg foreløbig overtaget på en anden plads.Divisionen føres af Svanholm, der er ubesejret.

Nørrebro valgte at gå til gærdet først til trods for holdet var søndag uden Aftab Ahmed, der var taget hjem. Nørrebro fik ikke en katastrofal start. Med to gærder nede ved 32 og Saad Hafeez ved gærdet sammen med Irfan Ali så det ikke tosset ud. Saad blev kastet af Finn Klessl ved 62 og det var begyndelsen for en kollaps. Da Irfan fladt ved 79 som det fjerde gærde faldt de sidste 6 for bare 28 points. Finn Kleissl endte med 5 gærder mens Sharma tog de sidste 3.

Nu er 108 ikke meget men de lave scorer er ikke altid så let at indhente. Husums halvleg lignede Nørrebros. En rimelig god start efterfulgt af en begyndende kollaps. Heldigvis for Husum holdt Renald Buss fat og styrede Husum hjem til sejr efter at Sidiq netop havde taget 3 gærder.

Peder Pedersen får success med at fange J Butt ben for

I Kolding kunne hjemmeholdet konstatere efter kampen mod Albertslund at hvis de nu ikke havde i starten kastet de lange boldeder blev slået ud i haverne og at markspillet blev så sløset sidst i halvlegen så havde de vundet kampen. Kolding forærede Albertslund nok 60 points i marken hvilket er ærgeligt når man tabte med 41 points. Kampen viste at markspillet halter forbegge hold, da man har flere “ældre” spillere med og kvaliteten af markspillet har været langt bedre i 1 division før i tiden.Albertslund nåede i alt på 286 points takket være Zaeed Bin Saaed med 92 og A Javed, der bankede 63 ud på 36 bolde, inklusive 6seksere. Hans Madsen, der er kommet på den forkerete side af 50, var Koldings bedste kaster, da hans 10 overs kun kostede 22 points!

Peder Pedersen, som var med på afbud, holdt Koldings halvleg sammen. Det var han nok nødt til, da han han var skyld iat løbe Koldings træner Bateman ud efter et par dansetrin på midten. Med 243 på tavlen med 3 gærder i behold og 6 overs igen havde Peder sammen med Mikkel Nielsen styr på sagen, men som Peder selv sagde efter kampen “jeg kunne ikke mere” og han kunne ikke slå bolden ud af banen men blev grebet ud med 85 på tavlen. Og da Hans Madsen glemte sin alder og troede han kunne løbe en toer, faldt Kolding til sidst sammen. Albertslund fik derfor fuld gevinst på deres dobbelttur og kan derfor kalde sig tophold i 1 division, men de bør arbejde med deres kastning da de forærede Kolding 30 udenoms.

M Atif får endnu en hel bold der ekspederes til 6

 

 

 

S Langholz fanger Amjad ben for selv om regnskabet påstår det er Bateman

T Kiyani kastes ud af Bateman

Det kan lade sig gøre at score en 4'er med en hånd

Mursal Butt gribes ved andet forsøg af Stefan Langholz

Mohammad Atif slår til

Steffen Langholz kastes ud

Mikkel Nielsens bedste våben - 6 på vejen

Peder havde ikke flere kræfter til at slå til

Hans Madsen kunne nok nå det for 25 år siden........

Koldings sidste man ude ben for første bold.....

Koldings markspil trænger til forbedringer..........

Javed slår til hårdt i slutningen af halvlegen

og Javed slipper også godt fra det........

Minik Pedersen slår til og 2 bolde senere snitter til keeperen.......

Peder Pedersen slår til