Ishøj præsterede et hattrick, da cricketsæsonen 2009 åbnede med Ishøjs traditionelle nytårsdrengestævne.
Værterne vandt for 3. år i træk. Det er 12 år i træk, at Ishøj har arrangeret stævnet.

Finalen blev ikke nær så spændende som ventet. AB havde vist gode takter i den indledende pulje, men var ude for 76 og det passerede Ishøj nemt.
Ishøj præsterede nogle lovende små spillere med Adeel Akhtar i spidsen. Deres teknik var nydelig. Dertil kom, at klubben har fået tilgang af Aftab Ahmeds søn Laraib. Nørrebros Aftab Ahmed har altid kunnet kaste til husbehov og batte til det guddommelige, når ånden var over ham. Sønnen Laraib har det modsat – hans kasteaction er gevaldig flot og han holder en pæn fart med god retning og længde, formentlig hjulpet godt på vej af det nylige besøg af den engelske instruktør Simon Talbot, mens det halter mere med gærdespillet.

Køge havde Ishøj ude i tovene i den indledende pulje, men kunne ikke lave 74. I den anden pulje passerede AB Svanholms indledende score på 106 på trediesidste bold.

De to puljer:

Pulje A
Ishøj 2 kampe 4 points
Køge 2 — 2 —
KB 2 — 0 —

Pulje B

AB 2 kampe 4 points
Svanholm 2 —— 2 —–
Ishøj II 2 —— 0 —–


Ishøjs vindere
Spilleren stående til højre hedder Laraibn Ahmed – og er søn af intet mindre end Aftab Ahmed – bedre kendt under tilnavnet Kongen af Nørrebro

Svanholms Sair Anjum gratulerer Ishøjs anfører
Basit Raja med den imponerende pokal

DCF`s stærkt forhenværende næstformand havde fået æren af at være præmioverrækker. Her går AB`s man of the team præmie til Fazan Ahmed