Oprykkerne fra AB arbejder hårdt i marken

Oprykkerne fra AB arbejder hårdt i marken

 

Lars Hedegaard kom til skade med sit knæ i Hernings kamp mod AB

Nu er det kun Skanderborg, der er ubesejret i elitedivisionen efter weekendens kampe.

I kampen mellem hjemmeholdet Ishøj og de hidtil ubesejrede KBer, lignede det nok mest en sejr til Peter Bangsvej-holdet, efter deres total på 203 for 8, på en stor bane, og med en lidt svær pitch.

KB startede med P. Sarangal og Omar Hayat, og det første gærde faldt først ved 74 (Omar Hayat 33) Aftab Ahmed kom ind og startede forbavsende roligt (18 på 34 bolde), men blev bowlet af den unge legspinner Tanya Mayer ( 2 nede for 106 efter 28 0vers). Lige efter falder Sanrangal, som spillede en god halvleg på 54, måske lidt for langsom (3 ude for 112). Efterfølgende var det ligesom om, at midt-gærderne blev lidt for langsomme – spillere som Shehzad Ahmed (9 på 28 bolde) Yasir Iqbal (11 på 23 bolde) og Bashir Shah (18 på 30 bolde) formåede ikke rigtig at få produceret nok, hvis man skulle sikre en halvleg på omkring 240. Det var som om, at KBerne virkede sikre på, at de nok skulle holde Ishøj under de 200. Det tabte de nok kampen på. KB endte som nævnt med 203, og når vi klandrer KBs midterste gærder lidt, skynder vi os samtidig med at rose Ishøjs kastere og markspillere, som tidligere havde tendenser til at falde sammen, når overantallet nærmede sig de 50. Bedste Ishøj-bowler var den unge legspinner Mayar med 2 gærder for 23 på sine 10 overs.

Selv om Ishøj fik en dårlig start formåede holdet at batte koncentreret halvlegen ud

Efter de første 6 overs havde Ishøj allerede mistet to for 10, heriblandt en af holdets pointsluger Waqas Hafeez. Men Ishøjs gærdeside er altså ikke kun Hafeez-brødrene. Den er blevet noget bredere- nu har klubben også fået tilgang af Taranjit Singh, der tidligere har spillet et par sæsoner hos Svanholm, hvor han ikke rigtig faldt til.  Her var ”Monty”, (19 på 69 bolde)som han bliver kaldt, blevet forfremmet til åbningsgærde, hvor han i øvrigt havde det meget svært i starten på KBs gode stabile åbningsbowlere. 3 nede for 39, og det så ikke alt for godt ud for Ishøj. Men som så mange gange før, var der Saad Hafeez ( 51 på 64 bolde) tilbage, og han sammen med topscorer Mehtab Singh (77 not out på 101 bolde), dannede en gærdestand på 77, inden Saad Hafeez blev grebet ud.  Singh fortsatte med skiftende makkere, hvor i sær Q. Rana (21 på 13 bolde) fik støttet Singh så godt, at Ishøj passerede KBs total i over nummer 48. En flot og overraskende sejr, som samtidig viste, at Ishøj på de gode dage kan slå alle, og at de begynder at ligne et tophold.

Yasir Iqbal og Haroon Malik, som bowlede yderst fjendtlig fik begge 3 gærder for 35 points.

Sidste år tog KBs Bashir Shah "Montty" Singhs gærde, det gjorde han ikke i dag

Sidste år tog KBs Bashir Shah “Montty” Singhs gærde, det gjorde han ikke i dag

AB vandt endnu en gang, og det gik ud over Herning, der endnu ikke har vundet en kamp

Hernings anfører og DCFs breddekonsulent Lars Hedegaard kom slemt til skade med sit ene knæ, da han ved gærdet i kampen mod AB skulle løbe en lille fræk ener- hans makker i den anden ende sagde nej, og i sit tilbageløb gled han og vred om på knæet, da han skulle rejse sig op, svigtede benet ham, der er formentlig tale om et sprængt ledbånd. Dette satte naturligvis sit spor i Hernings gærdespil. Efter en rimelig god start – 2 nede for 105 på 26 overs, endte Herning på 171 for alle med Troels Thøgersen som topscorer med 46, og så længe Lars Hedegaard kunne stå på benene med 28.

A.Venkatesh var bedste AB-bowler med 4 gærder 28 på sine 10 overs. Igen var unge Annique Uddin billig med 1 gærde for 32 på 10 overs.

Efter lidt problemer i starten af ABs halvleg, fik holdet stille og roligt spillet sig godt ind i kampen, og de første 7 gærdespillere var alle to-cifret, hvilket dog fortæller om en rimelig god og bred gærdeside. Sidste kamps store gærdehelt Naved Mughal var også denne gang bedst med 35 medens A. Uddin lavede 30. AB passerede for tabet af 7 gærder i over nummer 44. Nu har oprykkerne to sejre i sine 3 kampe, og ligner på ingen måde et nedrykkerhold. Nicolaj Jørgensen tog 4 gærder for 19 points for Herning, som nu har tabt sine første 4 kampe.

I 1.division blev der på østsiden spillet 3 kampe, hvor Ishøj II vandt over Aalborg i et pointfattigt opgør Ishøj 125 for alle og Aalborg 94 for alle. I den anden kamp, var der rivalopgør mellem Glostrup og Svanholms 2-hold, og her vandt Glostrup-veteranerne med 26 points. I den sidste kamp mellem KB II og Aalborg, gik det igen galt for Aalborg-klubben der tabte med 7 stående gærder. Denne række føres af Esbjerg sammen med Ishøj II, der virkelig i øjeblikket er med til at præge dansk senior-cricket.

Jørgen Jønsson