Måske urimeligt at vise Lars Hedegaard i denne karakteristiske situation, han spillede en meget fin og teknisk halvleg

Måske urimeligt at vise Lars Hedegaard i denne karakteristiske situation, han spillede en meget fin og teknisk halvleg

Ishøj vandt en overbevisende sejr på 9 stående gærder

Ishøj vandt lodtrækningen og sendte Herning til gærdet. Herning som var afbudsramt af spillere som Troels Thøgersen, Morten Hedegaard og Claus Hansen, som alle heller ikke spiller i morgen mod Nørrebro. Måske kan et eventuelt nederlag til Nørrebro i morgen blive Hernings endeligt i den bedste række for denne gang.

Man fornemmer, at bundholdene, Herning, Husum og Nørrebro i bund og grund måske slet ikke er så vilde med at blive i elitedivisionen, efter de nye regler, hvor man til næste sæson spiller med kun 6 hold i landets bedste række. Ræsonnementet kunne måske være, at de 3 omtalte klubber ikke ligefrem glæder sig til at blive en af de 6 hold til næste sæson, der måske skal gennem det ene nederlag efter det andet i det noget stærkere selskab. Man vil måske i stedet udvikle de unge spillere lidt mere stille og roligt i den ny 1. division til næste sæson.

Derimod ikke den rigtige måde at spille på, hvis Oliver Damgaard skal lave points ved U.15-EM i England

Derimod ikke den rigtige måde at spille på, hvis Oliver Damgaard skal lave points ved U.15-EM i England

Herning startede meget forsigtigt ved gærdet under devisen ”vi skal spille alle 50 overs”.

Holdet havde blandt andet to drengespillere- Oliver Damgaard og Daniel Kølbæk- der drager til England i morgen for at spille på U.15-holdet ved EM i Rugby. med på holdet, som havde 3 ude for 33 efter 14 overs. Så kom forbunds-coach Lars Hedegaard ind, og sammen med veteranen Jacob Larsen (21) fik de etableret den eneste vigtige gærdestand (54), hvor Lars Hedegaard virkelig spillede en god gang cricket, vekslende mellem gode enere og så straffe de løse bolde- man kom faktisk til at sammenligne ham lidt med gode gamle Carsten Morild, der på sine ældre dage, lod være med at slå bolden konstant op i luften, og blev en meget bedre og tilregnelig gærdespiller. Lars kiksede dog en kort bold på Kumar, og blev grebet efter at have scoret 70 points på 82 bolde i en halvleg han absolut rent teknisk kunne være bekendt.

"Hjernetrosten" i DCF valgte denne kamp til et vigtigt møde-Landstræner Jeremy Bray, DCFs formand Umair Butt og Næstformand Søren Henriksen drøfter de faktiske forhold (ikke i jernindustrien men i DCF)

“Hjernetrosten” i DCF valgte denne kamp til et vigtigt møde-Landstræner Jeremy Bray, DCFs formand Umair Butt og Næstformand Søren Henriksen drøfter de faktiske forhold (ikke i jernindustrien men i DCF)

Ishøj har et godt og bredt hold, der kan slå alle, og selv om de ikke just kan kaldes atleter i marken, er holdet rent faktisk blevet bedre i takt med deres kastere også er blevet mere bevidste. Z. Hasan tog 4 gærder for 31, og Hernings total lød på 151 all out på 42 overs.

Ishøjs ellers altid stille og rolige åbner Adnan Elahi, måtte pænt ud og hente sit bat, efter dommer From havde dømt ham ben for

Ishøjs ellers altid stille og rolige åbner Adnan Elahi, måtte pænt ud og hente sit bat, efter dommer From havde dømt ham ben for

Det viste sig ret hurtigt, at Herning-bowlerne ikke rigtigt formåede at true Ishøjs gærdespillere. Måske kom legspinneren I. Saumy lidt for sent på i kasteangrebet, men generelt kastede han for meget på og lidt uden for legpinden. De gange Saumy bowlede rigtigt med flight og på eller lidt uden for off-pinden virkede han mere farlig. Men der var for få points at ”rutte” med for Herning-bowlerne, og Ishøj-gærdespillerne I. Khan(76) og M. Singh (29) sluttede sikkert af i over nummer 26. Ishøjs sikre sejr var aldrig i fare. Ishøj vandt kampen med 9 stående gærder og ligger nu lige med Svanholm og KB i kampen om sølvmedaljer med 10 points for 8 kampe. I morgen spiller Ishøj ude mod AB i en meget interessant kamp, hvor AB i form af sejr, melder sig ind i kampen om sølv, i så fald med 10 points også.

Jørgen Jønsson