Det halve landshold og resten af ”bobler” spiller turnering i Schiedam

Martin Pedersen har bowlet sig til et come back på landsholdet

Martin Pedersen har bowlet sig til et come back på landsholdet

Landstræner Jeremy Bray og hans stab har udtaget et interessant hold, der er en blanding af de etablerede landholdspillere samt nogle unge ”bobler”, som det så moderne udtrykkes nu om dage.

Den internationale turnering, som kaldes ”Continental Twenty20 Championship” spilles den kommende fredag og lørdag i Schiedam i Holland.

Holdet er følgende : Saif Ahmed, Saad Ahmed, Zishan Shah, Hamid Shah, Zameer Khan alle Svanholm, Anique Uddin AB, Martin Pedersen Kolding, Nicolaj Damgaard Herning, Pawan Sarangal KB, Metab Singh Ishøj, Wahab Hashmi Odense, og Shangeev Thanikaithasan Horsens.

Turneringsprogrammet for det danske hold er følgende:

Fredag den 26.juni kl. 11.00 Holland-A mod Danmark Kl. 15.00 Danmark-Frankrig

Lørdag den 27. juni Kl.10.30 England-deaf mod Danmark og Kl. 14.15 om 1-2-pladsen eller 3-4-pladsen.

De interessante udtagne er selvfølgelig Anique Uddin, Nicolaj Damgaard, keeperen Wahab Hashmi og den yngste på holdet Shangeev Thanikaithasan. Nok lige så interessant vil det blive at følge de 2 spillere Pawan Sarangal, og Metab Singh, som måske begge ikke helt er afklaret med hensyn til at spille i ICC-regi. Vi har forstået, at man i DCF er i dialog med ICC, hvornår de to nævnte spillere er kvalificeret til at være med i de officielle ICC-turneringer, men under alle omstændigheder bliver det spændende at følge dem. Undertegnede har set Pawan Sarangal nogle gange, og er ikke i tvivl om, at den lille inder ville blive en forstærkning på det danske landshold på sigt.

Anique Uddin får nok denne gang spilletid på landsholdet

Anique Uddin ( til højre) får nok denne gang spilletid på landsholdet

Stor ros til landstræneren for at prøve de helt unge. Den kun 17årige ABer Anique`Uddin er allerede kommet godt ind i elitedivisions-niveauet – Har scoret 112 points i sine 5 halvlege, og selv om han naturligvis endnu ikke har tilegnet sig den perfekte teknik og spillestil, skal nok arbejde med at blive mere offensiv og beslutningsparat i de stød han nu engang vælger at udføre(det handler om at være mere markant i sit benarbejde). Hans offspin-bowling har allerede imponeret- han virker meget præcis og forstår at ”flighte” og finde pletten, har allerede bowlet 44 overs med en så fornem ”strikerate” på 2,79, som formentlig hører til det allerbedste i elitedivisionen. Nicolaj Damgaard er nok mest med som den kommende venstrehåndsbowler, som skal prøve sine kræfter på bedre plan. Shangeev Thanikaithasan, som vist kun er 16 år, og går på Viborg Cricketakademi, kender undertegnede godt nok til at vide, at han indeholder det cricket i sig, som på sigt vil  give ham en fast landsholdsplads, hvis han selv ønsker at gøre nok ved det.

Jørgen Jønsson