For 14 dage siden omtalte jeg kampen mellem Kolding og Skanderborg2 hvor brødrene Pedersen scorede en century hver som åbnere. Jeg efterlyste andre tilfælde og jeg har fået et svar. I 1986 spillede Skanderborg og Esbjerg i en topkamp, hvor Skanderborg åbnede med 265. Esbjerg åbnede med brødrene Tim og Jan Jensen og de spillede kampen hjem således Esbjerg vandt med 10 stående. Begge scorede en century og efter sigende gav Jan kun en chance hen mod slutningen.

I Herning var Nørrebro på besøg som første kamp på en dobbelttur. Nørrebro vandt lodtrækningen og valgte selv at gå til gærdet. Nørrebro spiller efter at score points og det går ikke altid efter planen. De sørgede selv for at miste gærderne. I dag var det, efter eget udsagn, absolut sidste kamp for Herning for Lejf Slepsager. Han fik lov at bowle og kastede Ghulam ud, der forsøgte at spille på tværs med lodret bat. Så løb Lejf i et lille stormvejr da anfører Ashraf slog sig løs, da han og Islam fik bygget en lille gærdestand med nogle heftige salg. men som altid gik det galt og Per Pedersen (tidl. Chang) fik ryddet op i Nørrebros hale, således at Nørrebro var ude for 123 på kun 27.5 overs. Ilyas Saumy tog 3 greb i marken hvoraf et var fremragende.

Herning svarede med mere tålmodighed. Ashraf kunne svinge med bolden og det lagde en dæmper på Herning og de mistede relativt hurtigt to gærder.Men L Premachandren og Troels Thøgersen fik skik på sagen og løftede Herning hen mod sejren. Troels med 37 på 27 bolde slog nogle heftige slag især på hel bolde fra Nørrebro, der kastede hele 15 udenoms. Herning mistede 2 hurtige gærder mod slutningen men Morten Hedegård nåede at slå det vindende slag mens L Premachandren var 40 not out.

PP

.

HERNOR01

S Riaz c I Saumy b N Damgaard Jørgensen

 

HERNOR03

Nørrebro gik aggressivt til værks

 

HERNOR05

S Javeed c L Hedegaard b J Larsen

 

HERNOR07

Sidste optræden for Lejf Slepsager

 

HERNOR08

I Islam c T Thøgersen b N Damgaard Jørgensen

 

HERNOR10

N Ghulam b L Slebsager

 

HERNOR12

Lars Hedegaard havde ikke en god dag bag pindene som den chance viser

 

HERNOR13

Ashraf til angreb

 

HERNOR15

Islam 4

 

HERNOR17

J Ashraf* c I Saumy b M Hedegaard

 

HERNOR19

A Banaras lbw b P Pedersen

 

HERNOR22

R Islam 4

 

HERNOR24

L Aftab c L Hedegaard b P Pedersen

 

HERNOR27

R Islam c I Saumy b M Hedegaard

 

HERNOR29

S Mehr 6

 

HERNOR31

G Hedevang b J Ashraf

 

HERNOR33

Herning var mere aggressivt i deres løben

 

HERNOR34

N Damgaard Jørgensen b L Aftab

 

HERNOR35

L Premachandren 4

 

HERNOR37

Troels Thøgersen 4

 

HERNOR39

Troels Thøgersen 6

 

HERNOR41

Troels Thøgersen 6 på klubhusets tag

 

HERNOR43

T Thøgersen b I Islam

 

HERNOR45

I Saumy c NU Hassan b I Islam

 

HERNOR48

Vindende slag fra Morten Hedegård til 4