I Herning blev Glostrup sendt til gærdet og på den tunge bane mistede Glostrup allerede et gærde i den første over. Men Bashir Shah og Scott O’Brien afviste alle Hernings angreb og byggede starten til en god halvleg. Først ved 73 kom Bashir til at give en returbold til leg-spinneren Iylas Saumy.


Scott O’Brien_4 på Morten Hedegaards bekostning

Scott fortsatte og nåede 54 inden han faldt til Mahendrarajahs første bold. På side linjen var træner Ole Mortensen ellers meget optaget af Michael Pedersens teknik som kaster med bøjet albue og Mahendrarajahs teknik kunne også diskuteres. Glostrups Peter Poulsen tryllede ellers ved gærdet med et par gode sekser og var med til at få Glostrup hen imod sluttallet 181. Glostrup udnyttede ikke alle overene da halen kollapsede mod Hernings spinkastere hvor Michael Pedersen endte med 3 gærder.


Hvis den Kongelig Balletskole havde en talentspejder i Herning idag havde de en oplagt emne i David Borchersens forsøg ikke at blive stokket ude – det mislykkedes

Herning mistede også hurtigt Iylas Saumy og kort derefter måtte 5. reserven Carsten Pedersen opgive at batte videre da hans knæ som tidligere er opereret, låste og gjorde ondt. Men broderen Michael kunne ikke i dag få tur med battet da Bashir Shah var den dominerende kaster hos Glostrup og fangede Michael ben for. Troels Thøgersen (30) og Jacob Larsen (28) fik dog stabiliseret Herning men begge faldt til Bashir. Troels blev løbet ud af hans indstik og Jacob grebet. Morten Hedegaard forsøgte at holde sammen på Herning men der var ingen andre der kunne bide sig fast, heller ikke Carsten der kom ind igen med et løber. Herning endte på 144.


Mahenrajahs første bold kaster Glostrups Scott O’Brien ud

Kampen begyndte ellers til tiden til trods for dommer Bent Nielsen var forsinket fra Kerteminde. Man var enige om han stadig kørte på Isle of Man tid da han var over at dømme i sidste uge…..


Mahenrajah får også ram på Suleman Arshad


Dagens ben for er Michael Pedersen på Bashir Shahs kastning

SE ALLE BILLEDER

En spiller strålede over alle under Svanholm-Nørrebro. Det var Danmarks bedste højrearmslegspinner internationalt – og sikkert også nationalt – gennem tiderne Bobby Chawla, der hjemvendt fra succes under EM-turneringen var utrolig veloplagt mod Nørrebro.


To slip og en gully til en slowbowler. Bobby Chawla 5/14 på 10 overe holdt Nørrebro i et jerngreb

Han kastede til 2 slip og en gully og tog 5 for 14 på sine 10 overe og ikke en nørrebrospiller kunne finde ud af ham. Svanholm kommer til at savne ham, når han er væk de næste to kampe for at blive gift i USA.


Ul Hassan