Landsholdet annonceres torsdag

1-landshold-001

Træning onsdag d. 14. september  på græspitchen – landsholdsspillerne bruger græspitchen stort set hver dag i denne tid.

 

Nu er det officielt meddelt fra DCF, at division IV turneringen foregår fra d. 29. oktober til d. 7. november 2016 i Los Angeles. Landsholdet drager til USA allerede d. 21. oktober for at forberede sig på græs i Houston. Landsholdet annonceres torsdag. Tvivl om diverse skadede spillere har ikke gjort det  nemmere.

Der var frygt for, at hullet skabt af det sene spilletidspunkt- i forhold til den hjemlige sæson – kunne medføre, at spillerne kom ud af form.

Men den indian summer, der har været i Dannevang her på det seneste, har gjort spilletidspunktet til nærmest en fordel fordi – bortset fra spillerne fra KB og Skanderborg –  alle kan koncentrere sig om landsholdstræningen. Græspitchen er strålende spilbar og benyttes flittigt hver dag i denne tid.

Det var planen, at der skulle have været Øst-Vest kampe både førstkommende søndag og søndag d. 25. september. Den første kamp er aflyst, da KB og Skanderborg mødes om DM på KBs bane (hvis Skanderborg slår Herning på lørdag) – Skanderborg er uden den igen skadede Michael Pedersen.

Nu må spillerne nøjes med en kamp d. 25 september på Svanholm Park kl. 11.00. Forhåbentligt holder vejret.

©2017 Dansk Cricket-Forbund