Kig gennem hegnet, Klokker og co. "Får" det hårdt

Kig gennem hegnet, Klokker og co. “Får” det hårdt

Træningskampene har ikke just været befordrende for at bevare optimismen

Det skal indrømmes, at når man efter de to opvarmningskampe prøver at samle lidt op, så er det meget svært at forblive ”jubeloptimist”, mindre kan vel også gøre det.

Mere end nogensinde er det evident at tage fat i ordsproget ” en dårlig generalprøve giver en god premiere”.

Det er ikke kun de noget pauvre danske resultater i de to opvarmningskampe mod Hong Kong og UAE, der sætter endnu flere grå hår hos en gammel cricketelsker, men nok lige så meget den kendsgerning, at 3 af de hold vi skal dyste med i puljen, Bermuda, Nepal og Papua New Guinea, alle hold, som vi på forhånd bedømte til at være modstandere, der var til at tale med. Alle 3 hold har vundet nogle af deres opvarmningskampe, ja Papua New Guinea ganske overraskende begge deres kampe, endda var den sidste sejr over en af favoritterne Irland.

Meldingerne derude fra ved Injam Khokhar, om ikke overraskende langt bedre kastning fra de to modstandere vi har mødt i opvarmningskampene, end det vi var ude for i Sussex, giver bestemt stof til eftertanke. Der hviler naturligvis meget på Frederik Klokkers tunge skuldre, men det er jo ikke nok. Vi håber at det danske hold som helhed, vil rejse sig, til denne store og meget vanskelige opgave, som dansk cricket er sat i scene til.

Vi håber og tror, at vores hold vil hive nogle ekstra resurser op, og til stadighed vil kæmpe som et sammentømret mandskab, uanset man vil komme i menneskehænder i hele turneringen.

Jørgen Jønsson