dommer

Niels Bagh, Tim Krarup og Jesper Jensen er de udvalgte

Ofte hører man spillere, i elitedivisionen, ytre deres utilfredshed rettet mod de danske dommere.

Denne til tider store utilfredshed med dommerne, er tit og ofte et mere eller mindre udslag over at det ikke lige går, som den pågældende spiller mener det skal.

Men det internationale forbund ICCs dommerpanel har i hvert fald været meget tilfredse med de tre dommere Niels Bagh-der i flere år har været inde i varmen-Tim Krarup, og Jesper Jensen.

Niels Bagh og Tim Krarup er som tidligere nævnt udvalgt til at dømme i den fornemmeste europæiske klasse ” ICC Europe Elite Umpire Panel 2013”. Dette indebærer, at både Niels og Tim får tildelt nogle af de største internationale opgaver i Europa, når man ser bort fra de 8 store testnationers kampe.

Jesper Jensen er udpeget i den næstbedste klasse, der hedder ”ICC Europe Umpire”, og her vil han få tildelt opgaver som fx U-15 og U-19- Div.2 –EM og måske også World Cup-opgaver i de lidt lavere divisioner.

Det er en stor opmuntring for den danske dommerstand, hvor dommeransætter Bjarne K. Jensen må være en smule stolt over at hans og dommerudvalgets arbejde har givet frugt og anerkendelse på den internationale front.

Jørgen Jønsson