Dette redskab er efterhånden det mest omtalte i medierne

Når man for tiden åbner et medie for at læse om hvad der foregår i sportens verden, støder man ind i et meget omtalt og nødvendigt redskab, som en cricketspiller ikke kan undvære, nemlig cricketbattet. Hvorfor nu al den omtale om et stykke nødvendigt cricketudstyr, som før i tiden bare var et rekvisit, som man i det daglige ikke omtalte særligt meget.

Bradmans_bat_w480

Hvis dette cricketbat kunne tale, ville det være noget i retning af ”hvad har jeg dog gjort forkert, siden jeg på den måde hele tiden bliver omtalt som et voldeligt instrument, som åbenbart kan bruges til alt muligt. ”Jeg vil bare gerne have lov til at slå til en cricketbold, og ikke andet.

At så den engelske avis Daily Mail afslører, at handicapløberen ”Blade Runner” Oscar Pistorius har knust sin kæreste Reeva Steenkamps kranium med et cricketbat, og at andre voldsepisoder med et bat skal relateres direkte til cricketsporten, giver nok en del medieomtale, og selv om man ofte siger, at dårlig omtale er bedre end ingen, kunne vores sport, inklusivt cricketbattet god være det foruden.

Jørgen Jønsson