Hvordan kan det lade sig gøre kan man spørge sig selv. Jo først spiller man en cricketkamp og derefter er Husums bedste spiller med på det lokale fodboldhold Hattstedt der spillede en lokal derby mod SV Blau-Weiß Löwenstedt, der begge spiller i Verbandsliga der svarer til vores Jyllandsserie – altså en 6. bundesliga.

Det var vådt og gråt ved 10 tiden, da kampen, reduceret til 2 x 40 overs, skulle i gang og man nåede 5 overs før regnen satte ind. Det holdt forholdsvis hurtigt op og man kom i gang igen for at efter få bolde at holde igen. Denne cyklus blev gentaget før der faktisk kom opholdsvejr, der blev bedre og bedre. Husum havde sendt Glostrup til gærdet og Husum fik de værste forhold i marken. Glostrup udnyttede dette, især Sharzad Ahmad og Mati Malik, godt hjulpet af sløset markspil fra Husums side. Da disse to var kommet væk begge grebet, fik Husum mere fat via deres spinbowlers og gærderne begyndte at falde. Glostrup var svækket ved at mangle Martin R-Jensen samt Rasmus Kofoed og det gav en længere hale. Med 162 for alle kunne kampen gå begge veje.

Det varslede ikke godt for Husum, da Lars F. Boldt røg på den aller første bold og da Finn Kleissl blev løbet ud efter en misforståelse med Gerrit Müller var Husum i vanskeligheder, men brødrene Müller løftede scoren til 55 før Gerrit blev grebet ud. Så kom i realiteten Husums hale i spil og det hjalp ikke meget, da 2 yderligere gærdespillere blev løbet ud. Da Hauke Müller blev grebet med 86 på tavlen, var der ikke meget tilbage i Husum og de var ude for 116. Husum ville havde vundet, hvis de viste det samme spil som sidste uge mod KB, da Glostrup ikke var så stærke, men nu har Glostrup en chance for at blande sig i bronzemedaljen.

At Gerrit åbnede for Husum var nok fordi han skulle spille fodboldkampen kl 16. Nu endte Husums kamp lige før, så hele holdet troppede op for at se kampen. Gerrit spillede i dag i forsvaret for Hattstedt pga. en skade og der skete faktisk intet i første halvleg. I 2. halvleg kom der mere gang i sagerne. I en dødboldsituation pressede Gert målmanden således Josch-Friederik Jensen kunne score til 1-0. Josch har også spillet cricket i Husum. Senere blev det til 2-0 på en friløber, men i de sidste minutter gik det galt, da Hattstedts forsvar var for passive. I de sidste 5 minutter scorede Löwenstedt 3 gange til en sejr på 3-2. At Gerrit Müller er kendt for sin brok i cricket, gælder det også i fodbold – han fik en gul kort. I de sidste minutter var dommeren meget travlt med kort uddeling…

Husum tabte altså begge kampe i dag………

PP

 

HUSGLS01

J Ahmed c R Buss b LF Boldt

 

HUSGLS50

Hattstedt kommer foran med 1-0

 

HUSGLS51

2-0 til Hattsted

 

HUSGLS52

Gerrit står passivt til da Löwenstedt reducerer til 2-1

 

HUSGLS11

S Ahmed+ c and b G Müller

 

HUSGLS16

A Malik b F Kleissl

 

HUSGLS14

M Malik c G Müller b F Kleissl

 

HUSGLS21

A Ahmedzai c H Müller b J Wiese

 

HUSGLS17

A Virk c F Gerckens b J Wiese

 

HUSGLS25

I Ahmed c J Wiese b J Nagra

 

HUSGLS27

G Larsen c J Krüger b J Nagra

 

HUSGLS30

Typisk Hauke stil

 

HUSGLS28

Første bold og L F Boldt kastet ud

 

HUSGLS29

F Kleissl run out(S Ahmed)

 

HUSGLS37

G Müller c A Malik b B Shah

 

HUSGLS31

Gerrit Müller stil

 

HUSGLS33

Gerrit slap denne gang

 

HUSGLS39

R Buss c A Virk b J Ahmed

 

HUSGLS44

H Müller c S Ahmed b HA Khan

 

HUSGLS47

Junaid Nagra 6

 

HUSGLS45

J Krüger c A Virk b B Shah

HUSGLS03 HUSGLS05 HUSGLS07 HUSGLS13 HUSGLS23 HUSGLS35 HUSGLS41 HUSGLS49

(video kommer)