Horsens talentfulde spillere havde ingen problemer med at vinde årets Jysk Fynsk mesterskab for drenge som blev spillet i Herning dejlige Holing Sports Center.

 

Horsens batter fra top til bund som et TOPHOLD, bowler meget tæt fra første til sidste over og fielder som små engle

 

På vest siden har Horsens drengehold ikke meget modstand.

 

Modstanden bliver nok meget større når holdet skal spille om DM guldet den 24. marts i Ishøj.

 

Spillerne fra Horsens ligner cricketspillere der kan have en meget god fremtid i dansk cricket og hvis disse unge talenter bliver seniorspillere er jeg sikker på at Horsens spiller sig højere op end 2.Divisionen.

 

Odense spiller sig frem til en anden plads. Odense fik dispensation til at deltage til dette stævne. Odense søgte dispensation pga. de spillede alle deres indledende kampe med en ulovlig spiller.

 

Alle klubber var enige om at Odense ikke skulle have spillet til dette Jysk Fynske mesterskab pga. de ikke havde spillet lovlig. HVORFOR ER DER REGLER?? Dette spørgsmål blev der diskuteret om hele dagen.

 

Skal der være paskontrol i fremtiden i ungdomsrækkerne?

 

 

Kolding fik en flot 3. plads efter en meget tæt sejr over Husum og en sejr over Herning.

 

Kolding har flere gode spillere som havde fortjent at deltage til DM finalen hvis , ja hvis Odense ikke havde spillet med i dag.

 

Herning og Husum var ikke i topform. Begge klubber tabte de første 3 kampe mod Horsens, Kolding og Odense og havde ingen chancer for at spille sig til en af de to DM pladser da de skulle møde hinanden.

 

Begge hold spillede som om det var en finalekamp, begge hold ville vinde. DEJLIGT AT SE, at spillere selvom de ikke har noget at spille om prøver på at vinde. Herning vandt med sølle 6 points efter at Herning scorede 106 med deres topspiller Nicolaj Jørgensen i spidsen sammen med sine 5 dygtige miniputspillere.