Holland  v Danmark

Danmark vandt lodtrækningen igen og gik til gærdet igen. Danmark havde 2 udskiftninger – Rizwan tilbage og Kasper får sin første kamp. Danmark var mere offensiv indstillet til kampen mod Holland. Men det er ikke helt nemt at lave spillet om fra dag til dag. Danmark 30/5 efter 10 overs.

Kamran og Taha kom sammen og viste noget af det spil Danmark har manglet. Uden at tage de store chancer, løftede de totalen fra 30/5 til 74/5 på kun 28 bolde. Taha går efter at lave 19 points på 13 bolde. Kamran fortsætter til over nummer 18 hvor han bliver grebet. Kamran ender med 41 points på 31 bolde. Det højeste individuelle score fra en dansk gærderspiller i turneringen. De sidste danske gærderspillere får den danske total op på 109 for tabet af 8 gærder.

Danmark lavede 79 points i de sidste 10 overs. Et godt tegn for det danske gærderspil.

I gruppe B er der hård kamp om pladserne, da alle hold har tabt mindst en kamp, og der forventes at Net Run Rate vil afgøre de endelig placeringer i gruppen. Derfor var det for hollænderne vigtigt at vinde kampen i så få overs som muligt. De holdt heller ikke tilbage. Efter powerplay, havde de 60 for tabet af et gærder. Hollænderne fortsatte med at ramme bolden hårdt. Ikke fordi at danskerne kastede specielt  dårligt. De er bare vant til at spille first class cricket. Holland passerede den danske total i over nummer 11 for tabet af 3 gærder. Yasir, Kasper og Michael fik et gærder hver.

Danmark har hviledag i morgen, og skal spille mod Afghanistan torsdag.       

 

Injam Khokhar 

Kamran 41 på 31 bolde.

Kamran 41 på 31 bolde.