Efter sidste uges overbevisende indsats mod Esbjerg var Kolding i dag klar til at give Glostrup den samme behandling og vise at sejren tidligere på sæsonen i Glostrup ikke var en tilfældighed. Men sådan kom det ikke til at gå. Kolding var ved gærdet først, men det kom slet ikke til at fungere for de bedste gærdespillere som i sidste uge. Dertil var Glostrups Aftab Ahmed for god, når man husker at der er liv i Koldings pitch. Aftab kastede op ad bakken og det betyder at hans korte bolde får en ekstra vinkel opad. For begge Koldings åbnere Smith og Botma faldt for fristelsen til at hooke de korte bolde og begge blev grebet. Og når Minik Pedersen og Sarma gik for ingenting, så begyndte problemerne at vokse for Kolding. Aftab havde en god dag med 5 gærder for 12 mens hovedparten af Koldings 101 kom fra den sidste halvdel af gærdeordenen. Glostrup var ellers forstærket med Andy Lambert der tidligere har optrådt for Skanderborg. Andy flytter snart til hovedstadsområdet og er en klar gevinst for Glostrup både som gærdespiller og kaster og han tog ellers 2 gærder i dag som første skift.

Glostrup svarede med lyn og torden. Bashir Shah fedter ikke ved gærdet men han sendte ellers en bold i kredsløb tidligt som kasteren Botma selv greb. Herefter var det igen Aftab Ahmed, der var i centrum, og han ekspederede bolde ud af banen, som var korte på længden. Malik blev godt nok kastet af Martin Pedersen, men Andy Lambert støttede ellers Aftab hvis pullshots kostede mindst 10 minutter i søgen efter bolden på vejen. Da Glostrup stod lige med Kolding forsøgte Aftab at slutte kampen med endnu en sekser, men denne gang kiksede det da han blev grebet på stregen. Glostrup vandt kampen med syv stående gærder.

Video Kolding-Glostrup

Kolding kampen endte tidligt, så undertegnede kørte til Skanderborg. Skanderborg havde lavet 281 for 8 på deres 50 overs og ved ankomsten til banen havde KB 95 for 2 efter 17 overs. Det var begyndt med at dryppe med regn og tordenvejr var på vej, så det gjaldt KB at holde sig foran Duckworth/Lewis par scoren. Det så jo ellers godt ud, da det var Aftab ved gærdet. Men spørgsmålet er, om ikke Aftab smed kampen væk, da han forsøgte det store slag og blev grebet af Adele på stregen. KB blev nu ellers grebet af panik for at indhente par scoren og det kostede unødvendige gærder. Gærdefald betyder at parscoren bliver højere og KB kom hurtigt for meget bagud og det regnede mere og mere indtil ankomsten af tordenvejret afbrød kampen. Banen blev hurtigt oversvømmet ved klubhuset og det gjorde mere spil umuligt. Skanderborg vandt kampen.

Kampens anden nyhed var at det ikke lykkedes denne gang Frederik Klokker at lave endnu et century. Han var ellers godt på vej med 89 indtil et fantom greb af Zishan Shah i gully afbrød festlighederne. Skanderborg havde vanlig tro fået en god start takket være Anders Bülow med 50 hurtig points. I de sidste overs var det Carsten Pedersen og Kamran Mahmood der var medvirkende til totalen blev hævet til sluttallet 281 for 8.

 

SKAKB01

Aftab Ahmed havde styr på tingene……

 

SKAKB02

….indtil dette slag som Adlele greb og KBs nedtur begyndte

 

SKAKB04

M Farooq* c A Amjad b A Bülow

 

SKAKB06

T Durai st F Klokker b K Mahmood

 

 

 

 

 

 

 

 

KOLGLS42

Det vindende løb fra Glostrup gennem slippen

 

KOLGLS40

Affi forsøger at vinde kampen med en 6’er men uden held

 

KOLGLS35

Affi gav en chance….men den smuttede for Kolding

 

 

KOLGLS31

En af de 6’er som gik på vejen og kostede ventetid……..

 

KOLGLS30

A Malik b Martin Pedersen

 

KOLGLS28

Bashir kunne ikke vente og satte en bold næsten i kredsløb som kasteren selv kunne gribe……..

 

KOLGLS27

N Nandrajog b B Shah 17 – slut på Koldings halvleg

 

KOLGLS26

R Saumy c A Lambert b AG Ahmed

 

KOLGLS24

S Olsen c i ahmed b AG Ahmed

 

KOLGLS19

Martin Pedersen* c N Christensen b A Lambert

 

KOLGLS16

S Langholz c P Johnstone b A Lambert

 

 

 

KOLGLS10

M Sarma b AG Ahmed på første bold

 

KOLGLS08

M Smith c P Johnstone b AG Ahmed

 

 

KOLGLS07

Minik Pedersen b HA Khan

 

KOLGLS04

Botma forsøgte at hooke en kort bold fra Affi men den greb Affi selv

 

KOLGLS18

M Fentem+ c AG Ahmed b B Shah

KOLGLS38 KOLGLS33 KOLGLS22 KOLGLS14 KOLGLS12

Dagens første appel fra "Affi" - uden held

Dagens første appel fra “Affi” – uden held