Overskriften er brugt før men for en dansk klub og ikke for landsholdet, som efter i ICC turneringen havde vundet 6 kampe træk gik hen og tabte finalen mod Italien. Det var tæt på og man blev vidne til en intens dags cricket, der imprægnerer sig i ens hukommelse i lang tid fremover. Vi blev vidne til nok den bedste gærdepræstation på landsholdet nogensinde, da Frederik Klokker scorede 129 not out hvor han egenhændigt demoraliserede Guernsey i semi-finalen. En præstation der gav han titlen som mest værdifulde spiller. Der er ikke meget, der er så hårdt som at tabe en højscorende finale med 18 point,s og man havde ondt af de danske spillere der kæmpede for sejren. Nu skete der det at Rizwan Mahmood er blevet skadet og kunne ikke batte. Det var forskellen mellem holdene set fra sidelinien. Nu kommer Rizwan sandsynligvis ikke til at spille mere i denne sæson da han har beskadiget sine korsbånd. Hvor alvorligt det er vil vise sig. I finalen måtte vi gien undvære Michael Pedersen, hvis skade var værre end antaget. Han kom ikke til at spille den store rolle i semifinalen og han gemte sig væk i fine-leg. Heldigvis var de 10 andre spillere stærke nok til at klare Guernsey.

Finaledagen startede med kampen mellem Italien og Jersey, hvor Jersey viste at Italien kunne rystes da de kun fik 120 ved gærdet. Til gengæld viste Italien at deres kasteside er nok den stærkeste og de holdt Jersey i et jerngreb med præcis spinkastning og Jersey måtte nøjes med 114.Under kampen kom danskerne til banen hvor solen stod højt på himlen endnu engang og det var varmt. Danskerne kunne med deres eget øjesyn se, at de skulle spille på en bane der var langt større end tidligere i ugen men det kom ikke til at genere de danske spillere. AFtab Ahmed kunne i hvert fald slå bolden helt ud af komplekset og på gaden……

I semi-finalen blev danskerne sendt til gærdet af Guernsey hvilket passede danskerne fint. Men vi fik bange anelser da Carsten Pedersen mistede sin off-pind i den første over. Men den frygt forsvandt ret hurtigt da både Frederik og Aftab begyndte at hamre bolden i alle ender og kanter. Frederik viste hele sit slag repertoire, da han gang på gang fandt hullerne i Guernseys markopstilling mens Aftab slog mere ovenover. Danskerne havde over 60 points efter de første seks overs, men alligevel fortsatte danskerne med at slå grænseslag. Frederik og Aftab lavede 140 i deres gærdestand før Aftab blev kastet ud i et sekserforsøg. Kamran kom til og gik igen. Ellis fandt en vej igennem forsvaret. Rizwan kom ind og sammen med Frederik fortsatte med blodbadet. Guernsey var ved at fald sammen og totalen blev på 226.
Guernsey kom slet ikke i nærheden af den scoringshastighed der var nødvendigt ved gærdet. Det sørgede både Basit og Bobby Chawla for da de hver tog 3 gærder. Basit sørgede for især at fjerne Frith der var Guernseys farligste gærdespiller. Så fulgte resten efter. Markturen fungerede og alle kæmpede fortrinligt.

Med sejren skulle danskerne møde Italien, der havde den fordel at de havde en længere pause. Der var under en time mellem kampende og danskerne måtte nøjes med at spise nogle pizza stykker inden kampen. Freddy overtog anførerposten igen og han tabte lodtrækningen og danskerne måtte igen i marken. Italien fik ellers en fremragende start. Der var ingen gennembrud for de danske kaster, der blev ekspederet rundt om banen af Marage og Northcote. Freddy missede ellers en stoknings chance på Northcote i starten og det blev dyrt i den sidste ende. Først med 82 på tavlen faldt det første gærde. Godt nok fik danskerne ram på endnu to gærder, men de kunne ikke bryde partnerskabet mellem Northcote og anfører Crawley, der maltrakterede den danske kastning mod slutning. Vi kastede ikke som vi kan, og gav for mange korte bolde. Med andre ord fik vi den samme medicin retur, som vi selv havde disket ud i løbet af ugen. 216 scorede Italien men det slog ikke danskerne ud.

Igen fik danskerne ikke en god start, da Carsten kom slet ikke i gang og slog lige hen til mid on, men Aftab fortsatte hvor han slap fra semi-finalen og udfordrede de italienske kastere i løbet af de 4 overs han var ved gærdet. Han missede en drive og blev fanget ben-for efter 29 points. Kamran kom til og sammen med Freddy holdt den nødvendig scoringshastighed. Kamran elsker at slå gennem ekstra-cover og det gjorde han gang på gang både langs jorden, men også i luften. Det var en fornøjelse at se og Freddy slog også til. Men det varede desværre ikke ved. Freddys scoopslag gik ikke efter planen og det lykkedes Munasinghe at nå hen og lave et godt greb. Nu manglede vi Rizwan at komme ind, men Hamid forsøgte sig sammen med Kamran. Med Kamrans fald med et retur greb til Crawley, faldt det ene hjul af og det begyndte at knibe og gærderne at falde. Alle prøvede deres bedste og der blev virkelig løbet aggressivt mellem gærderne og det kostede også en løbet ud. Til sidst var bjerget for højt og den sidste over blev på en måde en anti-klimaks. Italien vandt og fik pokalen.

Til sidst må vi sige at det har været en god uge for dansk cricket og for spillerne en oplevelse at spille på en county bane med 500 tilskuere. Organisationen med mad, hotel, transport osv. fungerede for det meste og vejret var perfekt. Alle kommer hjem med en oplevelse rigere. I dag søndag er en regnvejrsdag. Holdet vender først hjem i morgen så det er en fridag for spillerne.

Danmark v Guernsey

Finalen

DKITL01

Lodtrækningen som Danmark tabte


DKITL02

National melodierne blev spillet


DKITL03

Scoringstavlen var også fjernsyn fremviser


DKITL04

The huddle inden kampen


DKITL05

Marage gik øjeblikkelig til angreb – 4


DKITL07

Marage igen….


DKITL08

Northcote skærer igennem markopstillingen


DKITL10

Løbet ud forsøg der blev til 4 overthrows


DKITL12

Gennembrud – Marage gribes af Carsten Pedersen


DKITL14

Northcote kunne også omvendt sweep – 4


DKITL17

Sandri stokket ud på første bold


DKITL18

Crawley 6


DKITL20

Mod afslutningen – 6


DKITL22

Carsten Pedersen gribes


DKITL24

Modangreb af Aftab Ahmed – 4


DKITL26

Aftab 6


DKITL28

Frederik cutter til 4


DKITL30

Det går galt for Aftab – ben for


DKITL33

Kamran fortsætter i samme spor som forgængeren


DKITL35

Ekstra cover var Kamrans foretrukne sted


DKITL37

Tæt på


DKITL38

Tæt på igen…..


DKITL39

Appel ikke taget til følge


DKITL40

Scoop lykkedes


DKITL42

Scoop mislykkedes og Freddy gribes ud


DKITL44

50 til Kamran


DKITL45

Kamran gribes at kasteren Crawley


DKITL47

Taha Ahmed kastes ud


DKITL48

Bobby Chawla læbes ud


DKITL49

Bashir slår til


DKITL51

Bashir er færdig – snitter til keeper


DKITL52

Italien har vundet…..


DKITL53

Taberne fra Danmark


DKITL54

Frederik Klokker får overrakt Most Valuable Player titlen…….af turneringsdirektør Philip Hudson


DKITL55

Så mange tilskuere plejer man ikke at spille for

 

DKGUR01

Nussbaumer slår til i sin første over – C Pedersen 0

 

DKGUR02

Trods gærdetab går Frederik Klokker til modangreb

 

DKGUR04

Og Frederik fortsætter…..

 

DKGUR06

Frederiks cuts fandt mange gange hul igennem

 

DKGUR08

Frederik og sine omvendte sweep

 

DKGUR10

Aftab Ahmed kunne også

 

DKGUR12

Frederik “Kolkker” når 50

 

DKGUR13

Nyt grænseslag til Aftab

 

DKGUR14

Og en sekser til Aftab

 

DKGUR16

Scoopslag til 4

 

DKGUR18

Aftab ud af banen……

 

DKGUR20

50 til Aftab

 

DKGUR21

…men så gik det galt for Aftab

 

DKGUR22

Rizwan Mahmood kommer i slag

 

DKGUR24

Der løbes hårdt

 

DKGUR25

100 til Frederik Klokker

 

DKGUR28

Frederik fortsætter….her en cut til 4

 

DKGUR29

Rizwan…..

 

DKGUR31

Freddy…….

 

DKGUR33

Frederik Klokker 129 not out med 19 4’er og 2 6’er.

 

DKGUR34

Rizwan Mahmood 36 not out

 

DKGUR35

Sådan en tavle bør jo alle have

 

DKGUR39

Rizwan arbejdede hårdt i marken indtil skaden indtraf

 

DKGUR40

Not out sagde dommeren….hmmmmmm

 

DKGUR38

Tiggeri på knæ virker ikke – Bashir Shah

 

DKGUR36

Frith i aktion mod Bashir

 

DKGUR41

L Barker c KT Mahmood b Syed Bashir

 

DKGUR43

J Frith c Syed Bashir b Javed

 

DKGUR45

Tæt på….

 

DKGUR47

SMits angriber

 

DKGUR49

4 til Smit

 

DKGUR51

Smit driver hårdt men Chawla kan ikke holde den

 

DKGUR52

GH Smit lbw b Shah

 

DKGUR56

Kneller får ram på Hamid

 

DKGUR58

R Kneller lbw b KT Mahmood

 

DKGUR61

D Hooper bowled Chawla

 

DKGUR67

Kamran kan også stoppe bolden

 

DKGUR65

4 til Stokes

 

DKGUR68

+T Kimber c A Ahmed b Javed

 

DKGUR63

Ellis pynter på resultatet

 

DKGUR62

J Nussbaumer bowled Chawla

 

DKGUR70

Interview på banen som gik til alle højtalere

 

DKGUR71

Freddy interviewes til ICC TV

 

DKGUR72

Lodtrækningen som Danmark tabte

 

D Hooperbowled Chawla