216 points på 97 overs – ikke meget på en dag i Skanderborg. Selv Lars Hedegaard var ikke sikker på han var rendt ind i en 2 dages kamp med den scoringshastighed der var lagt for dagen. Kedeligt var det bestemt ikke for vi oplevede en kamp så intens i spillet og med en stigende spænding som selv Alfred Hitchcock ikke kunne matche.


Snip og Skanderborgs Rizwan Mahmood er grebet, ihvert fald ifølge Ishøj og dommeren

Som det har været i lang tid var Skanderborgs bane tung og langsom så der skulle arbejdes meget for at få points på tavlen. Banen var også fugtigt om formiddagen og nok en medvirkende årsag til at Skanderborg valgte at batte først da de vandt lodtrækningen. Men en god start fik Skanderborg ikke. Anders Bülow forsøgte at pull den første korte bold fra Basit Javed men den var for tæt på kroppen og bolden endte i mid-ons hænder.


Et sjældent grænseslag – her fra Chr.Peck

Frederik Klokker og Chr. Peck tog det stille og roligt hen mod 31 da Freddy blev snydt af Kiyanis langsomme bold og den endte i covers hænder. Det så ud til at Rizwan og Christian var ved at få en ordentlig partnership i gang, men introduktion af spin fra Ishoj skabte problemer. Scoringshastigheden faldt efter at Rizwan var ude og Ishøj lagde pres på Skanderborg der begyndte at miste gærder. Ingen gærdespiller forsøgte at sætte sig op mod Ishøjs spinnere. Nerverne havde nok mere spil.


Spinneren slog til – Kamran Mahmood er kastet af Singh

Christian Peck nåede 25 før han valgte den forkerte bold at drive på. Kun Jesper Hansen og Thomas Dam fik gradvis nogle points på tavlen men med 119 på tavlen efter 50 overs var der mange der tænkte at det er ikke nok. Men Ishøj har jo for nylig blevet kastet ud for under 100.


Chr.Peck er kastet af Chohan

Intensiteten var til stede fra starten da Skanderborg begyndte at kaste. Ishøj åbnede med Adnan Elahi, der var tilbage efter en længere skadespause og han havde ingen intentioner om at forlade gærdet. Morten Kristensen kastede sine 10 overs non-stop fra den ene ende og svingede med bolden. Han fik ingen gærder men Ishøj scorede slet ikke på ham. Efter 19 overs havde Ishøj kun 19 points på tavlen. Til gengæld havde de allerede mistet 3 gærder takket være Chr.Peck der kastede leg spin i de 2 første overs og Anders Bülow der fik 2 grebet ud.


Første gærde falder – Q Uz-zaman er grebet af Th.Dam i slip

Ind kom D Singh der spillede ikke som om han havde spillet længe med et lille slagrepertoire, men inde blev han i lang tid og sammen med Adnan løftede Ishøj langsomt til 65 før Chr.Peck fik ram på ham. Anføreren Kumar slog hurtigt et par heftige slag, men heldigvis før han kom rigtigt i gang, gav han et returgreb til Akeel Amjab.


Gærde nr. 3 – I Ul-haq c M Kristensen b A Bülow

Herefter mistede Ishøj grebet eller som formand Asmat selv udtrykte det “de brugte ikke hovedet” og gærderne faldt hurtigt. Adnan bar sit bat helt igennem, men han nåede slet ikke at prøve et kontraangreb før de sidste gærder var faldet, herunder 2 stokninger til Frederik Klokker. Ishøj falder med 97 på tavlen – 22 points manglede de bare.


Adnan Elahi

Med sejren er Skanderborg tilbage i Elitedivision hvor de vil møde langt mere modstand men holdet har flere unge spillere der kun kan blive bedre. Holdet har med sikkerhed en aftale med en sydafrikansk træner/spiller så det bliver interessant. Jylland har igen 4 hold i den øverste række.


Ishøjs anfører Kumar giver et returgreb til Akeel Amjad


Bülow slår til igen og kaster A MAlik da gærderne faldt hurtigt


Raja stokkes af Fr. Klokker på Chr.Pecks kastning


Sidste gærde falder og sejren er hjemme


Skanderborg er tilbage i Elitedivision efter en intens sejr over Ishøj