Drengefinale og KB-Skanderborg 080

KBs bronzevindere

 

Drama mellem KB og Skanderborg  i udsat kamp

 Selvfølgelig skulle man da have noget drama at slutte sæsonen af på i elitedivsionen – som om der ikke har været nok af det.

Den udsatte kamp mellem KB og Skanderborg, hvor KB med en sejr kunne snuppe bronzen fra Glostrup, endte så usædvanligt og ophidseligt, som nu en cricketkamp kan.

KB scorede først i 30 overes kampen 120 for 8 gærder.

Da næstsidste bold i Skanderborgs innings skulle kastes, havde Skanderborg 118 for 8. Skanderborgs sidste gærde var inde, da Chr. Peck tidligere i kampen under gærdespil var kørt på hospitalet med brækket arm (hentet af en ambulance)  efter at have fået battet op på armen under en vending.

Drengefinale og KB-Skanderborg 075

Det er lige som om man godt kan forstå. at Morten Kristensen følte det mere betryggende at han kom ned for at score det afgørende point på sidste bold end at overlade den normale regnskabsfører S. Mahmood, der her forsøger sig med battet, opgaven at score to.

 

Skanderborgs Morten Kristensen skulle ned i den anden ende  for at modtage den sidste bold, idet i den ende befandt sig S. Mahmood – Skanderborgs normale regnskabsfører. Under løbet ramte bolden Morten Kristenssens skinne og løb lidt væk – eller Morten Kristens skinne ramte bolden og der blev løbet en ener – eller gjorde der ?

Referenten skal ikke gøre sig klog på det.

Drengefinale og KB-Skanderborg 076

Hvad sker dog her. Der er godt gang i gemytterne og dommer From må ud til dommer Shakeel for at finde hoved og hale på det

I hvert fald appellerede Kberne for hindret markspoil. Kastedommer Allan From kunne ikke se, hvad der skete bag Morten Kristensens ryg, men legdommer Mohammed Shakeel var sikker i sin sag og  fortalte dommer From under de to dommeres konferering, at bolden bevidst var sparket væk.

Drengefinale og KB-Skanderborg 077

 KBerne følte det som en evighed, mens de to herrer From og Shakeel konfererede

Dommer From vendte tilbage den lange vej fra konfereringen og hævede pompøst fra sin kastedommerposition fingeren (det skal han, men det så nu morsomt ud) og Kristensen var ude for hindret markspil – og KB havde vundet på næstsidste bold med to points – og kunne juble.

Og så starter vi om natten før. Der var skybrudslignende tilstande over Frederiksberg – og det kan KBs bane ikke tage. Så KB fik fat i Ishøjs formand Asmat Ullah, der stillede Ishøjs bane til rådighed.

Da ingen havde regnet med, at der skulle spilles der, var det en langhåret sag, spillerne kom ud til der tilmed var våd. Det kan forklare de relativt lave scorer i den 30 overskamp, som det kunne blive til efter flytteriet.

KBs åbner P. Sarangai var,  som han har været det flere gange i år, den mest scorende med beskedne 22 og ingen adre kom over de 20. 2/11 til Søren Kirk var Skanderborgs bedste kasteresultat under KBs halvleg på 120/8.

Skanderborg stillede op uden tre normale – Frederik Klokker, Michael Pedersen og den hjemrejste træner. Da så Christan Peck brækkede armen under gærdespil, var Skanderborg realistisk set uden fire af sine bedste gærdespillere.

Ingen af de første fem kom over 10, så Skanderborg var realistisk set 6 ude for 27 (Peck var jo ude).

Kamran Mahmood (40) og 2. holdskeeperen V. Sasitharan (34)  så ud til at spille den hjem, men begge var ude ved 112 med 3,1 over igen. Yderligere en gærdespiller gik og med 3,2 overe igen skulle Morten Kristensen, der battede med en løber, og den til spiller forfremmede regnskabsfører S. Mahmood (bror tl Kamran og Rizwan) klare ærterne og score 6 på 3 1/2 overe – og det kunne de altså ikke.

Yasir Iqbal 3/26, Mohammed Faroouq 2/14, mens KB-træner Aftab Ahmed blev bedt om at tage skeen (bolden) i egen hånd – meget usædvanligt –  og kaste 6 overe (1/25), hvor han – fortsat trods  sin ”høje alder – var så meget ”oppe at køre ” at han forgæves  prøvede at få dommeren til at hive modstanderne ud med ben for uanset om gærdespilleren ramte bolden med bat eller skinne.

Det var altså underholdende – nok ikke for Glostrup, der på den måde ikke fik bronze.

SN