Første skoleår i Dunedin er nu forbi, og jeg har fået sommerferie. Cricketsæsonen er i fuld gang hernede, så der er stadig en masse at se til.
I andet semester havde vi eksamener i fysiologi, biomekanik og sportspsykologi. Endvidere var der styrkeprøver i styrkecenteret, beep test og sprint test for at se om vi havde forbedret vores fysik.
Det har helt sikkert været rejsen og pengene værd, og jeg glæder mig allerede til næste år.
Vi ( Taieri CC 1st XL ) endte som nr. 1 i den lokale en-dags turnering i Dunedin, og vi havde kvalificeret os til slutrunden i New Zealands nationale en-dags turnering. Vi spiller mod et hold fra Southland i semifinalen. To-dags turneringen starter om en uge. Så det bliver godt at fortsætte sæsonen efter en weekends pause.
Jeg spiller med et snit på de 40 efter 5 kampe og min topscore er 52*. Har battet nr. 6 i en-dags turneringen. Vi har i snit lavet 260 per kamp og vores topscore er 299 for 4, som vi lavede mod Northeast Valley, og i samme kamp lavede jeg min hid til bedste præstation med battet.
Crickettræningen med sportsinstituttet har været helt i top. Vi bliver trænet af Geoff Rodden, som træner Otago-19, og som også er leder for Otagos eliteakademi. Det betyder, at vi så også er med til deres træninger, så der har været cricket hele året rundt indtil videre.
Har lært meget i den tid jeg har været hernede og ser frem til resten af sæsonen, som udover 1-dags og 2-dags cricket også byder på en 20twenty klub turnering, så det er en rigtig spændende cricketsæson, jeg er i gang med.
Sportsinstituttet havde deres årlige award ceremoni, og her var jeg heldig at vinde prisen for Academic Excellence for Diploma in Sporting Performance (DSP) year 1. Jeg var også nomineret til sports person of the year for (DSP) year 1. Prisen jeg vandt, var for det arbejde jeg havde gjort med mine afleveringer, og for hvad jeg havde præsteret til vores praktiske udførelser, styrketest,løbetest o.s.v.
Jeg vil lige benytte lejligheden til at ønske alle en god jul og et godt nytår og held og lykke til alle i den nye sæson.

De bedste hilsner

Christian ØP