Ved inde-DM i Herning, hvor Svanholm vandt de to øvrige mesterskaber

I et for jysk/fynsk cricket ikke oplivende inde-DM i Herning i de dejlige Holingcenter, hvor det blev til 5 ud af 6 bundplaceringer for deltagerne fra den vestlige side af bæltet, blev Hernings lilleputter opmuntringen i den eneste af ”finalerne”, hvor der var spænding.

I de to andre aldersgrupper var Svanholms drenge og juniorer ikke pressede og brøndbyklubben sikrede sig yderligere et forspring på listen over de klubber, der har domineret dette stævne.

Vi starter med lilleputterne, der havde masser af tilskuere og kæmpe opbakning til hjemmeholdet Herning, der ganske vist tabte tidligt i turneringen til Horsens, men da Horsens ikke vandt flere, mens Herning vandt over Ishøj var der lagt op til en ”finale” i den sidste kamp mod Køge, der havde vundet alt. På trods af nederlaget mod Horsens kunne Herning med en sejr ende a points mod Køge og ved at vinde den indbyrdes kamp mod Køge sikre sig mesterskabet.

Det blev en gyser. Køge startede med 89 udnyttende alle overne. Hernings Oliver Hald blev trukket i første omgang efter 22, kom ind som sidste gærde sammen med den lille næstsidstemand Athik Saumy , da Herning fortsat manglede 17 og kun havde en over og en bold til det. Men på næstsidste overs sidste bolde smed Køge 6 væk på en no ball med diverse løb og der kom yderligere en toer til.

Så gjaldt det den sidste over, hvor Hernings sidste par scorede den vindende treer på næstsidste bold og herning-tilskuere jublede. Selv den yderst garvede formand, Folmer Christiansen, der har prøvet lidt af hvert, hoppede adskillige centimeter op fra jorden og med hænderne i vejret udråbte sin jubel. At Oliver Hald med sine 31 i denne finale blev ”boy of the tournament” var ikke noget svært valg for dommerne og at Herning valgte sin anden mand i denne sidste gærdestand Athik Saumy som drengen, der skulle have et par handsker, var klart.

Ikke noget at sige til, at Køge var skuffede. De havde været overbevisende i de andre kampe, men nerverne spillede dem et puds til sidst. Men alligevel flot at Køge er kommet så godt efter det på det seneste. Køges handsker gik til Emre Isik.

Horsens (handskerne til Vitushan Shankar) og Ishøj (handsker til Hassan Akhtar) havde spillere ikke af samme kropsstyrke som Herning og var dermed allerede lidt bagud ”i points”, men der var så absolut lovende emner på begge hold i en lilleputrække, der kvalitetsmæssig så bedre ud end mange tidligere år. Tit ser man et hold eller to falde næsten ved siden af. Her var der kvalitet hele vejen rundt.

INDM21

Hernings lilleput vindere

Bagest fra venstre – ungdomsleder/træner Glenn Hedevang, Oliver Damgaard Hald, Philip Pedersen, Daniel Kølbæk Kjær, hjælpetræner Sonny Nielsen

Forrest fra venstre Athik Saumy, Athil Saumy, Andreas Olsen, Simon Kastberg Madsen, Nikolaj Olsen

Slutstillingen

Herning 3 kampe 4 points

Køge 3 kampe 4 points

Ishøj 3 kampe 2 points

Horsens 3 kampe 2 points

Resultaterne :

Horsens (70) over Herning 65 (Athik Saumy 23)

Køge (93) (Emre Isik 25x) over Ishøj (64) (Nabil 23).

Herning (75/1) (Oliver Hald 21x, Athik Saumy 21x) over Ishøj 73 (Hassan Akhtar 27x).

Køge (93/2) (Aqueel 20x, Deniz 20x) over Horsens (92) (Vitusan Shankar 32x).

Ishhøj 86/1 (Hassan Akhtar 21x, Nabil 21x) over Horsens (84).

Herning (90/5) (Oliver Hald 31x) over Køge 89 ( Emil 22, Aqueel 20).

 

Drengene

Svanholms drengevindere. Vagest fra venstre: Saif Ahmed, Hussain Bashir, Azaan Ur-Rehman. Forrest Aske Larsen, Jonas Henriksen og Saud Mubnir

Svanholms drengevindere. Vagest fra venstre: Saif Ahmed, Hussain Bashir, Azaan Ur-Rehman. Forrest Aske Larsen, Jonas Henriksen og Saud Mubnir

 

Det er sjældent at kastere bliver ”boys of the tournament”. Det er i det hele taget sjældent at kastere får mere end et enkelt eller måske to gærder i en kamp indendørs. Det er også sjældent at en spiller, der ikke rigtig er inde i varmen i DCF`s ungdomsarbejde pludselig springer ud og nærmest vinder et DM for sin klub. Men sådan gik det for Svanholms indtil da mest upåagtede kort på drengeholdet, den lille Aske Larsen. Mod Kerteminde ryddede han nærmest et helt hold på 2 overe (3/5), i finalen fjernede han Køges 2 bedste kort for 12 og i den tredje kamp tog han et enkelt gærde for 17 og endte derfor med de i i et inde-DM sjældne kastecifre 6 for 34.

Det gjorde han ved at hoppe på det forkerte ben og slynge nogle nærmest uspillelige bolde ned i fødderne modstanderne, så dommer Jan Christensen havde travlt med at flagre med sin finger.

Det var vel ventet, at udemestrene Horsens havde været helt i toppen i denne række, men klubben stillede ved dette DM op uden fire af sine bedste kort i de forskellige rækker. Junior Lavanish Prem ude næsten et år med en alvorlig knæskade og sikkert også ferierende med sin lillebror og et andet dominerende brødrepar ligeledes bortrejst. Imponerende at Horsens alligevel klarede sig så pænt.

Nu blev det Køge og Svanholm, der skulle spille den ”moralske” finale. Det så så sandelig noget tungt ud for de senere vindere, der havde meget svært ved at gøre noget ved køge-kasterne og nærmest levede de første 10 overe af Køges udenom (23). Da der manglede to overe havde Svanholm kun fået skrabet omkring 70 samen for tabet af 3 gærder. Men så blev der endeligt taget fat af Azaan Ur-Rehman og åbneren Jonas Henriksen, der endte sin 12 overes tilværelse med at være ude på sidste bold med 21.

Køge troede absolut på, at det var en opnåelig score, men de havde heller ikke mødt Aske Larsens slyngarm for alvor tidligere, så Køge var ude for 23 på 4,2 overe.

At Svanholm (handskemodtager Hussain Bashir) havde det bedste kasteangreb viste holdet også ved at fjerne de ellers ikke uefne Kerteminde for 16, mens Horsens ikke var i stand til at snuppe et eneste af de senere vinderes gærder, da Svanholm lavede turneringens højeste 117, mens Horsens svarede med 81

Så klart mest bredde hos Svanholms, mens flere af Køges gode spillere virkede tynget af nerver (handskemodtager Zacharia Raja). Men Køge skal stadig have et stort klap på skulderen ved i den grad at være genoplivet som en faktor i ungdomscricket.

Horsens også her bagud i kropsstyrke, men som sædvanlig gode spillere og god spilforståelse med handskemodtager Shangeev i spidsen.

Kerteminde var med efter en masse års fravær. Dejligt at se klubben igen med et ungdomsarbejde, der er lykkedes så godt. I Frederik Klokkers dage var klubben en dominerende faktor ved disse mesterskaber og ligesom dengang fulgte Poul Winther også i år sine drenge til Herning. Kerteminde bød på gode kastere og pæn forståelse i marken, mens gærdesiden på nær handskemodtageren Wahad Hashmi havde sine besværligheder, når der ikke blev kastet kort.

Slutstillingen

Svanholm 3 kampe 6 points

Køge 3 kampe 4 points

Horsens 3 kampe 2 points

Kerteminde 3 kampe 0 points

Resultaterne

Køge (79/3) (Zacharia Raja 21x) over Kerteminde 76 ( Ali 23, Wahad Hashmi 22)

Svanholm 117 (Jonas Henrisen 22x, Saud Munir 20x, Saif Ahmed 2x, Hussain Bashir 21x) over Horsens (81).

Køge 76/3 (Zacharia Raja 22x) over Horsens 71 (Shangeev 28x).

Svanholm (108/3) (Jonas Henriksen 24, Saif Ahmed 20x, Hussain Bashir 21) over Kerteminde 16 (aske Larsen 3/5).

Svanholm (99/3) (Jonas Henriksen 21) over Køge 23 (Aske Larsen 2/4, Hussain Bashir 2/12).

Horsens (64/3) (Shangeev21x, Jathavan 28x) over Kerteminde 64.

Juniorerne

DSC_0086

Svanholms juniorvindere: Bagest fra venstre Toke Larsen, Mads Henriksen og Said Alam. Knælende Hassan Bashir, Mati Malik (anf) og Saif Ahmed

 

Udendørsmestrene AB var nok lidt skuffede over ikke at være kommet tættere på Svanholm i hvad der syntes at skulle blive den eneste rigtigt jævnbyrdige kamp, nemlig ”finalen i juniorrækken” mod Svanholm . Men Svanholms brede gærdeside simpelthen kværnede AB`erne til bunds. Jawad Ali gav ellers AB masser af håb, da han bowlede Svanholm-anføreren Mati Malik i første over bag en vis legemsdel, men de øvrige svanholmere virkede upåvirkede og selv holdets sidste mand Toke Larsen kunne (lige som i de øvrige kampe) score over 20 uden at gå.

En sidste over, der kostede 22, hev nok AB`s forhåbninger væk under dem og en score på 146 troede de nok ikke selv på og det blev også kun til 78.

I denne række var Horsens uden sine skadede/ferierende klart overmatchet, mens Hernings måtte affinde sig med en tredieplads, da holdets bredde ikke kunne måle sig med københavnerholdenes .

Man of the tournament Svanholms Mads Henriksen (scorer på 43, 41 og 26 – alle not out) og udmærket kastning, vinderklubbens handsker til Saif Ahmed, AB`s handsker til Jawad Ali, Hernings til Nicolai Jørgensen og Horsens til Abhi Satgunarasa.

Slutstilling

Svanholm 3 kampe 6 points

AB 3 kampe 4 points

Herning 3 kampe 2 points

Horsens 3 kampe 0 points

 

Resultaterne:

Svanholm 119/4 (Mads Henriksen 43, Toke Larsen 23, Mati Malik 22) over Herning (Mads 26, Saif Ahmed 3/15).

AB (98) (Fazan Ahmed 28x, Bilal Iqbal 20) over Herning 70 (Jawad Ali 3/24).

Svanholm (179/2) (Mads Henriksen 41, Saif Ahmed 23x, Said Alam 22x, Toke Larsen 21x, Hassan Bashir 20, Mati Malik 20) over Horsens 20 (Mads Henriksen 3/3).

Herning 37/0 over Horsens 33.

AB 68/4 (Annique Uddin 24x) over Horsens 66.

Svanholm 146/3 ( Saif Ahmed 28x Mads Henriksen 26x, Toke Lasen 25x Hassan Bashir 24x) over AB (78) (Mads Henriksen 2/11).

Ishøjs miniputsejr

Dagen efter i Schneekloth-Hallen tog Ishøj titlen som sjællandsk miniputmester foran Albertslund og Svanholm

SN

 

 

DSC_0092

Zacharia Raja, Køge, Hussain Bashir, Svanholm, Oliver Hald, Herning, Mads Henriksen, Svanholm, Wahad Hashmi, Kerteminde, Nederst til venstre: Athik Saumy,Herning, Emre Isik, Køge og Askel Larsen, Svanholm var alle enten boys of the team eller boys of the tournament. Ikke alle de hyldede kom med på billedet. Alle fremgår af teksten.

INDM18

DCFs Søren Henriksen afsluttede stævnet og uddelte præmier

 

INDM09

Fra drengekampen Svanholm – Horsens

INDM01 INDM02 INDM03 INDM04 INDM08 INDM07 INDM06 INDM05 INDM10 INDM11 INDM12 INDM13 INDM14 INDM15 INDM16 INDM17 INDM19 INDM20