Omkampen for det danske mesterskab blev en rigtig pendulkamp hvor det ene hold var ovenpå og så skiftede til det andet. Det blev en ganske seværdig cricketkamp og mange tilskuere fra begge sider af Storebælt havde fundet vej til Herning, hvor regnen blev væk.


Mads Schmidt angreb Hernings kastere i starten

Glostrup vandt lodtrækningen og gik til gærdet og fik en god start takket være Mads Schmidt og Shezad Ahmed. Især Mads gik til angreb til Hernings kastere der i starten virkede slet ikke farlige. Så satte anfører Michael Pedersen sig selv på og fik som han ofte gør gevinst med det samme ved at gribe Shezad ud. Så kom De Bolfo ind og han fik ikke rigtig gang i sit spil til at begynde med. Herning satte pres på ved at være præcis og ved at komme hurtigt igennem deres overe. Michael skiftede rundt hele tiden med sine kastere og måske var det medvirkende til at Mad Schmidt eminent blev stokket ud af Melad.


Melad er på vej at bryde gærdet og stokke Mads Schmidt ud.

Aftab Ahmed og De Bolfo førte så Glostrup vidre mod en god total, syntes man. Da DeBolfo i frustration måske slog bolden ud til Jakob Larsen i long-off på leg-spinner Ihyas kastning, blev det til signal til starten på en Glostrup kollaps, således at Herning kom oven på. Ingen af de sidste gærdespillere nåede over 10 points da Glostrup sluttede på 178 i den sidste over.


Peter Poulsen har heldigt sparket bolden ind i gærdet via bagbenet

Til gengæld virkede Glostrups kastere farlige da Herning virkede nervøst ved gærdet og det blev ikke spor bedre da Troels Thøgersens første forsøg på at slå til en fuld bold røg direkte i hænderne på David Borchersen i short cover.

Nerverne fik Carsten Pedersen styr på og han leverede nogle dejlig stød og det så ud til at Herning var på vej ovenpå igen. Men så snittede Carsten Aftab Ahmed til keeperen og snart efter gik Mogens Christiansen på samme måde. Nu var Glostrup i førersædet og det fortsatte med at løbe Jakob Larsen ud ved 68 på tavlen.

Herning var nu klart bagefter i scoringshastighed og da Rasmus Nielsen skruede en bold igennem anfører Michael Pedersens forsvar så det sort ud for Herning. Men man skal først forbi Morten Hedegaard der ikke opgiver uden en fight og han fandt en glimrende partner i Martin Christensen, der i denne kampe viste sit potentiale som gærdespiller. De træk Herning ud af farezonen og fik toget på skinner igen ved at løft scoringshastigheden med glimrende løb mellem gærderne.


Morten Hedegård slår til 6

Glostrup syntes ikke at have nogen modtræk. Morten slog et par heftige seksere i sin halvleg og slet ikke var i problemer. Tæt ved målet blev Martin løbet ud men Morten sørgede for sejren med endnu et grænseslag


Sejren er hjemme


Formand Thomas Kentorp overrækker pokalen til Hernings Michael Pedersen

Herning – Glostrup – Herning vandt med 4 stående gærder.
Glostrup 178 (50 overs) Mads Schmidt 43, Aftab Amed 28, Ihyas Saumy 10-1-27-3
Herning 183 for 6 (47 overs) Morten Hedegaard 51*, Martin Christensen 45, Aftab Ahmed 10-1-38-3,

FLERE BILLEDER

Nu igen