Sikker gevinst til Ishøj over Kolding på bane , hvor køerne burde have græsset, hvis de græssede længere

Overraskelserne synes uden ende i elitedivsionen.

Holdet, der var spået som en af DM-favoritterne KB, ligger nu nederst efter et nederlag til Herning hjemme, der må have været chokerende for dem.

Alt gik efter bogen og forudsigelserne, da KB havde indledt med 212 og 6 herningensere var ude for 124 i over nr. 32, blandt dem Lars Hedegård med sølle 8 og bror Morten med 32.

Men KB havde gjort regning uden den ellers ubeskrevne Sonny Nielsen, der først sammen med Lejf Slebsager (27- der var han igen) hævede til 183 for 7 efter 43 overe, den fra Esbjerg importerede Claus Hansen gik som ottende mand ved 185. Da den sidste over skulle kastes manglede Herning 3 points. M. Navabi (10), der havde hævet som niende gærde sammen med Sonny Nielsen fra 185 til 212, blev løbet ud på sidste overs anden bold, men det var Sonny Nielsen, der skulle have bold og han var på det tidspunkt spillet ind og scorede de vindende to points på Aftab Ahmed, der i KBs kasterkvide selv havde taget bolden.

DSC_0259

DSC_0272

Øverst dommer Bagh har fået nok af en KBer, nederst Lejf Slebsager var trods sine 48 år her og der og alle vegne også på andendagen af dobbeltturen, her som kaster

Dermed gravede Herning en helt utrolig sejr op fra dyndet takket være især Sonny Nielsens 57 not out scoret på 48 bolde, men – uden at have set kampen – må man da også kunne sige, at KB kunne takke sig selv for det. Klubben knaldede så vidt ses sine fire hovedkastere i størstedelen af de første 40 overe – og uden at hænge nogen ud ved navns nævnelse gik det ikke godt for ”the supporting staff”.

Ved gærdet røg KBs første gærde N. Mughal (36) ved totalen 53 efter 10 overe, så det må siges at have været en flyvende start. Flyveriet fortsatte indtil den anden åbner Zishan Shah (40) faldt i over nr. 23 ved totalen 111, førend Hernings Troels Thøgersen som halekasteren med 4/29 og spinneren Saumy (3/32) ryddede KBs midte

Søndagens nyhed i diverse aviser og radioavisindslag var, at kun 25 % af de danske malkekøer kommer på græs – resten må henslæbe deres tilværelse inde i staldene uden at se en mark.

DSC_0223

Ishøjs Z. Elahi i angreb

Om det var fordi køerne ikke længere fik lov at græsse på Ishøjs bane, at den var så uanstændig langhåret til Ishøjs hjemmekamp mod Kolding skal forfatteren til disse linjer ikke kunne sige. I hvert fald må det slås fast, at det ikke var til at spille en fornuftig cricketkamp under omstændigheder, hvor tekniske spillere, der lever af at placere enere eller toere ikke havde en chance. I princippet kunne man stille marken ud ved indercirklen og lade græsset gøre arbejdet for en.

DSC_0224

Et halvt century har H.C. Madsen rundet i leveår, men han kan stadig smide en snu og varieret venstrarm som her hvor Z. Elahi driver ham og bolden standses af det høje græs !!

Sådanne omstændigheder passer en slugger som Ishøjs P. Kumar (60 på 47 bolde med 5 seksere). Og hvorfor så det – joh fordi han får fuld valuta ud af sit normale spil – det gør de teknisk betonede spillere ikke. Saad Hafeez (60 på 68 bolde) spillede sin første større halvleg efter skiftet fra Nørrebro til Ishøj og Ishøj endte med 216 for 8. Man måtte imponeres over at Koldings halvtredsårige venstrarmskaster HC. Madsen kunne holde den gående i 10 overe med 1 for 22 som resultat, ligeledes at Koldings legspinner Nandrajog kunne slippe af sted med 1 for 27 også på 10 overe. Denne inder spillede i KB, førend han kom til Kolding. Her kunne han ikke få plads på KBs førstehold på et tidspunkt, hvor KB var mindre velpolstret med gode spillere end nu.

DSC_0232

DSC_0233

Ishøjs Waqas Hafeez er blevet utålmodig efter 25 på 79 bolde og skier Koldings legspinner Nandraj til Boddapati – ingen skal sige, at udlandet ikke er kommet til Kolding

Og den gode herre Nandrajog har allerede nu for Kolding taget ca. 13 gærder for beskedne omkostninger, men til KBs forsvar må man da indrømme, at skinnet bedrager og at han ligner en, der kunne være dyr i drift.

Ved gærdet var miraklernes tid forbi for Kolding. Den spillende træner Mitchel Smith (20 på 44 bolde) og en anden nyerhvervelse , C. J. Botma (udlænding af dansk familie -28 på 30 bolde) startede pænt som åbningsgærde først at skilles ved 51, men alle var ude for 94 efter 33 overe ( Ishøjs J. Khan med imponerende 5/13 i Koldings nedre ende).

Første divsion

Albertslund har det sommetider, når de sådan går og hygger sig sammen, med at tale om at det kunne være sjovt med en elitedivisionstur blandt andet ud fra synspunktet, at når Kolding kan, så kan de også.

I Husum fik de lov til at øve sig på to af 1. elitedivsionens førende gærdespillere Lars Flemming Boldt og Gerrit Müller. Man må tro – på vores mest ynkelige tyske, at smagen ”nicht gefält” – forstadsklubben som i et anfald af vanvidsoptimisme vandt lodtrækningen og valgte at gå i marken på andendagen på dobbelturen medbringende et hold, som næppe alle sammen er medlemmer af den lokale fitnessklub. Om ikke andet fik Albertslund da løbet efter bolden, da Husum lavede 345/6 med de herrer Müller og Boldt som centuryscorere med henholdsvis 138 og 104. Albertslunds score på 175 lød pæn, men holdet tabte altså med 170 points !!

Vi gætter på, at Nørrebro har vundet over AB. Sådan så det i hvert fald ud, da livescoresystemet fra AB ophørte hen ad slutningen af kampen.

KB II med U. Anwar (85 og 4/33) i spidsen vandt med 257/6 mod 201 over Svanholm II.