VIDEOLINK NØRREBROS HALVLEG                                                                                       VIDEOLINK HERNINGS HALVLEG

Dagens kamp i det jysk var bundkampen mellem Herning og Nørrebro. En vigtig kamp for Herning, der endnu ikke har vundet i år og et nederlag ville betyde en isolering i bunden af divisionen. Der skal to ud i år, så kampen er hård. Vejrudsigten sagde ingen regn, så kampen blev ikke afkortet, men vejret var gråt, blæsende og råkoldt med 12°. Når det er midten af juni,er det uforståeligt at det skal være så koldt.

Herning vandt den vigtige lodtrækning og de var ikke i tvivl om at sende Nørrebro til gærdet først. Herning havde anføreren Lars Hedegaard tilbage igen. Han har sandsynligvis beskadiget sin menisken og har en forstrukket ledbånd, men det er ingen hindring for at spille. Nørrebro forsøgte at spille forsigtigt fra starten og det betød scoringshastighen kom ikke meget over 2 pr. over før til sidst. Forsigtheden er måske en god ting, men Nørrebro mistede hurtigt to gærder, begge kastet ud. Riz Islam var med til at holde tingene kørende sammen med Yaqoob, men han faldt til et supergreb af Troels Thøgersen. Anføreren Toqueer holdt ikke længe, men Islam fik da points på tavlen indtil han selv faldt som sjettegærde kastet af Atif Jamal, der havde stor succes med offspin kastet fra højre. Jamal fik også ram på Aftab og Sahi, der også fik points på tavlen, men totalen var ikke nær nok. Iylas Saumy fik taget de to sidste gærdespillere og Nørrebro var ude for sølle 87. Atif Jamal fik 4 gærder for 24.

Herning fik ikke den bedste start, da Jamal snittede til keeperen uden at score, men Razul Saumy og Lars Hedegaard fik rettet op for tingene uden at tage for stor risici. Godt nok slog Lars 2 seksere, men de var gennemtænkt. Razul blev godt grebet i dybet i forsøget på et stort slag og kort efter fik Lars ikke fat i den rigtige linie fra Sahi og blev fanget ben for. Men så var det slut for løjerne for Nørrebro for Troesl Thøgersen (27*) var i godt humør. Han gav en chance som Nørrebro smed før han og Iylas Saumy (19*) spillede halvlegen hjem til Hernings første sejr. En trist weekend for Nørrebro med 2 nederlag, men de er nødt til at arbejde med deres gærdespil, som ikke er godt nok til Elitedivision som det blev vist i denne weekend.

PP

 

HERNØR-01

Det første gærdefald ville være sket her, hvis Sten Hedevang havde grebet dette simpelt returbold

HERNØR-02

J Ashraf b C Hansen 2

HERNØR-03

A Banaras b S Hedevang 0

HERNØR-05

R Islam 4

HERNØR-07

R Islam slipper……

HERNØR-09

R Islam angriber Per Pedersen

HERNØR-10

Det var åbenbart tæt på…..

HERNØR-11

S Yaqoob c T Thøgersen b P Pedersen 3

HERNØR-13

R Islam 4

HERNØR-15

R Islam b A Jamal 27

HERNØR-16

I Sahi 6

HERNØR-18

L Aftab 6

HERNØR-20

I Sahi c I Saumy b A Jamal 13

HERNØR-22

I Islam b I Saumy 1

HERNØR-23

NU Hassan+ lbw b I Saumy 2

HERNØR-24

Lars Hedegaard ved hvor hans gærde er siden han lader denne gå.

HERNØR-25

En chance går tabt…..

HERNØR-27

Lars Hedegaard 6

HERNØR-29

R Saumy c N Ghulam b J Ashraf 8

HERNØR-31

L Hedegaard*+ lbw b I Sahi 21

HERNØR-33

Troels Thøgersen 4

HERNØR-35

Troels Thøgersen 6

HERNØR-37

Ilyas Saumy 4

HERNØR-39

Ilyas Saumy 6