I en alder af 89 år er Harry Erichsen afgået ved døden.

Den nuværende generation af cricketspillere siger navnet måske ikke ret meget, men for os , der har været med så mange år, dukker der helt automatisk gamle minder frem, om Harrys store engagement som cricketspiller og leder i over 50 år.

Formentlig ville cricketspillets historie i Danmark ikke kunne skrives, uden at hans navn bliver nævnt.

Harry Erichsen flyttede i 1930 , i en alder af 12 år fra Næstved til Nykøbing Falster. På dette tidspunkt dyrkede han kun fodbold. Men cricketinteressen blev hurtigt vakt i Nykøbing, og allerede som 14 årig blev han udtaget til 1. holdet. Harry var en meget velforberedt cricketspiller, der aldrig lod tilfældighederne styre hans karriere. Derfor var det nok heller ikke tilfældigt, at hans lange cricketkarriere nøjagtig foregik i årene 1932 til 1982.

9 centuries blev det til, og rygterne siger, at han ærgrede sig meget over at nummer 10 ikke kom i hus . Der skete det, at i en kamp mod Næstved, hvor Harry stod inde med 98 points, begyndte det at regne, og da spillet blev genoptaget, slog han hurtigt en toer, men efter at have løbet et enkelt point faldt han på det glatte tæppe, og blev løbet ud.

Han scorede i alt 13.204 points i hans 50 årige karriere . At Harry gjorde alt for at forbedre sit spil, fortæller en lille anekdote meget tydeligt